Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVB] Brak rozruchu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odmrazacz lub jesli nie masz daleko to zony suszarka do włosow i przedłurzacz :>

Opublikowano
  • Autor

Żonę zatrudnię, niech sobie pochucha kobiecina. Zrobi jej się ciepło :kox:

Opublikowano

Najszybciej to jest zapalniczkę podgrzać kluczyk i włożyc do zamka- sposób z czasów PRL.

Opublikowano

Najszybciej to jest zapalniczkę podgrzać kluczyk i włożyc do zamka- sposób z czasów PRL.

:good:

Opublikowano
  • Autor

Odmrażacz nie pomógł ale zacząłem "dziabać" kluczykiem i po którymś dźgnięciu wszedł. Jak na złość, zapłon nie odwalał mi już takich numerów ale poszedłem na całość i wezwałem lawetę. Swoją drogą to po tych mrozach nastąpiła epidemia zwalonych samochodów w mieście (Wrocław) i bardzo ciężko było kogoś ściągnąć, cena na szczęście z księżyca nie była i za 150zł fura została doręczona panu Andrzejowi Polakowi. Mam nadzieję że ją mi tam odpisują jak należy :embarrassed:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 20:11_________________________________________________Dla potomnych: padł i rozrusznik i aku.[br]Dopisany: 22 Grudzień 2009, 14:10_________________________________________________Rozrusznik już był na skończeniu, podobno parę kilosów więcej i bym go zbierał.

Opublikowano

Odmrażacz nie pomógł ale zacząłem "dziabać" kluczykiem i po którymś dźgnięciu wszedł. Jak na złość, zapłon nie odwalał mi już takich numerów ale poszedłem na całość i wezwałem lawetę. Swoją drogą to po tych mrozach nastąpiła epidemia zwalonych samochodów w mieście (Wrocław) i bardzo ciężko było kogoś ściągnąć, cena na szczęście z księżyca nie była i za 150zł fura została doręczona panu Andrzejowi Polakowi. Mam nadzieję że ją mi tam odpisują jak należy :embarrassed:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 20:11_________________________________________________Dla potomnych: padł i rozrusznik i aku.[br]Dopisany: 22 Grudzień 2009, 14:10_________________________________________________Rozrusznik już był na skończeniu, podobno parę kilosów więcej i bym go zbierał.

krótka seria:

masz auto od nowości, jeśli nie to z jakiego kraju pochodzi, jaki masz przebieg w aucie i czy jesteś pewny, że jest oryginalny?

Opublikowano
  • Autor

nienawidze tego auta!

po 6 dniach od wyjechania od mechaniora aku znowu siadl (temp przy odpalaniu nigdy ponizej 0C). Od tego tez czasu nigdy nie odpalil od kopa, chyba ze na cieplo. Do tego zj***la sie klima (pewnie pusta ale ponarzekac musze) :wallbash: Pomijam fakt ze aku zostal uzupelniony i naladowany 6 dni temu!! a rozrusznik wymotany na glanc. :kwasny:

Opublikowano

...Dla potomnych: padł i rozrusznik i aku...

Skoro padł aku to powinieneś go wymienić.

Dolanie wody destylowanej i ładowanie pomaga gdy aku się rozładował ale poza tym nic mu nie dolega...

Opublikowano

Jedź spowrotem do Polaka i reklamuj bo to jest nie mozliwoscia :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Odstawiłem teraz na Koszycką bo się już umówiłem na zmianę tarcz i klocków. Obok jest sklep z aku gdzie odrazu posprawdzają mi ładowanie i czy aku jeszcze się nadaje. Może to alternator walnął ;( Fakt jest taki że zanim się zima skończy, fura będzie przejrzana na wylot :chytry:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 10:49_________________________________________________Kloce i tarcze na miejscu, ładowanie 14,3V tak więc wszystko wskazuje na akumulator. Coś te Moll'e się nie spisują. Ale do trzech razy sztuka :gwizdanie: