Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Spryskiwacze mgiełkowe - czy są w ogóle dostępne jakieś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo myślałem żeby wstawić, w maskę podgrzewane,ori, a pod machę te z paska, i na lato przekładka :tongue4:

Opublikowano

trzeba by zrobić fotke tych sprysków zdemontowanych już

Opublikowano

no właśnie o to mnie chodzi :decayed:, ja nie mam teraz nawet czasu gdziekolwiek podjechać :wallbash:, ale może jak się zrobi coś luźniej to się obada sprawę :wink4:

Opublikowano

Dobra zerknałem na Etke

Tak wygląda układ w polifcie A4

spryskiwacza4.th.jpg

A tak w passku

passatspryskiwacz.th.jpg

Opublikowano

Dobra zerknałem na Etke

spryskiwacza4.th.jpg

A tak w passku

passatspryskiwacz.th.jpg

w sumie nie widać różnicy, a dasz radę sprawdzić jak jest cenowo :gwizdanie:, no i dalej nie wiem jakby to miało wyglądać przy przedlifcie, jutro po pracy obadam maskę jak to wygląda, i coś się wykombinuje :wink4:

Opublikowano

Dobra zerknałem na Etke

spryskiwacza4.th.jpg

A tak w passku

passatspryskiwacz.th.jpg

w sumie nie widać różnicy, a dasz radę sprawdzić jak jest cenowo :gwizdanie:, no i dalej nie wiem jakby to miało wyglądać przy przedlifcie, jutro po pracy obadam maskę jak to wygląda, i coś się wykombinuje :wink4:

u gajosa podgrzewana 69zł brutto

Opublikowano

Dobra zerknałem na Etke

spryskiwacza4.th.jpg

A tak w passku

passatspryskiwacz.th.jpg

jedna? :shocked:

Opublikowano

Dobra zerknałem na Etke

spryskiwacza4.th.jpg

A tak w passku

passatspryskiwacz.th.jpg

no tego niewiem czy to komplet czy sztuka :no: no ale cena jak zwykla gorsza w porównaniu w przeróbkach w B6 :wallbash:

Opublikowano

Dobra zerknałem na Etke

spryskiwacza4.th.jpg

A tak w passku

passatspryskiwacz.th.jpg

no tego niewiem czy to komplet czy sztuka :no: no ale cena jak zwykla gorsza w porównaniu w przeróbkach w B6 :wallbash:

za komplet to jeszcze spoko, ale za sztuke :wallbash:, trzeba będzie szukać jakiejś używki :wink4:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

i jak udało sie komuś coś z tymi spryskiwaczami?

mam takie jeszcze jedno pytanie czy wie ktoś może jak zdemontować ten pierwszy spryskiwacz przedniej szyby bo coś słabo mi z niego leci płyn i chciał bym go przedmuchać, igiełka nic nie daje, a z tego 2 leci jak glupie:)

Opublikowano

Dobra zerknałem na Etke

spryskiwacza4.th.jpg

A tak w passku

passatspryskiwacz.th.jpg

popytajcie tu o cenę http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=164085.15

może mieć niezłe ceny :wink4: Ja kupowałem listwy drzwiowe i zaskoczył mnie ceną na plus :naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

:hi:

Odgrzeję kotleta,podgrzewane spryski mgiełkowe do B5 polifta podejdą z paska polifta ?Dobrze zrozumiałem? :gwizdanie: :embarrassed:

Opublikowano

Odgrzeję kotleta,podgrzewane spryski mgiełkowe do B5 polifta podejdą z paska polifta ?Dobrze zrozumiałem? :gwizdanie: :embarrassed:

sprawa do końca nie sprawdzona, ale myśle że do polifta da rade zrobic przeszczep

Opublikowano

Wolałbym wiedzieć czy ktoś robił,próbował,udało mu się ...... :gwizdanie:

Opublikowano

Wolałbym wiedzieć czy ktoś robił,próbował,udało mu się ...... :gwizdanie:

póki co nie widziałem zeby ktoś sie tym chwalił

Opublikowano

Tak się składa, że w domowej flocie mam Skodę Octavię I, tam też jest mgiełka, spryski montowane pod maską (jak w B5 po lifcie). Jak będę w domu to cyknę fotę, ale podejrzewam, że będą takie same jak w passacie... Dziwna sprawa, że w Audi tych sprysków nie montowali...

Opublikowano

Cyknij fote jestem ciekawy.

Opublikowano

Cyknę wieczorem. Może nawet pokombinuję i spróbuję przełożyć do siebie. Koszt zerowy, a będzie pewność. Tylko muszę sprawdzić do mojej przedliftowej maski podejdą...

Opublikowano

Hmmmm ,moja maska jest poliftowa ,więc zupełnie inne spryski mamy :confused4: i nic mi nie da Twoje porównanie. :disgust: Chyba ,że w autku ,w którym będziesz robił fotki spryski są montowane jak u mnie :mysli: :gwizdanie: .

Opublikowano

Hmmmm ,moja maska jest poliftowa ,więc zupełnie inne spryski mamy :confused4: i nic mi nie da Twoje porównanie. :disgust: Chyba ,że w autku ,w którym będziesz robił fotki spryski są montowane jak u mnie :mysli: :gwizdanie: .

Tak jak mówię, w skodzie są montowane pod maską, jak w polifcie. Więc fotki zrobię. A to że chce spróbować wsadzić do siebie to inna sprawa, ale jeśli jest taka jak na zdjęciu i mocowania są, to pewnie o do przedlifta nie będzie problemu:

10294985091.jpg