ppaziuu Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Witam naszła już zima .. autko stoi zimne na dworze i marznie .. mam problem z odpaleniem .. auto zaskakuje po 2 - 3 razie .. obroty jak zawsze po odpaleniu były poniżej 1000obr/min .. tak teraz pokazują się około 1200 obr/min .. .. pozatym słychać dziwny dźwięk terkotania .. co to może byc .. .. czy jakieś ulepszacze do paliwa coś pomogą ..
spetsnaz Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Sprawdziłeś świece? Niepokojące jest tylko odpalanie z 2-3 razem. Wszystkie inne objawy są normalne.
fiodor58 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Podpinam się pod temat, ja mam podobny problem podgrzewam świece dwa razy potem próba odpalenia i nic dopiero po 2-3 razie chwyta ale strasznie przerywa i po chwili wchodzi na obroty, wszystko było ok jak było -10 ale po spadku temperatury do -18 pojawił się problem...
antonio Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 sprawdzić świece - napewno któraś padła
Rekomendowane odpowiedzi