Opublikowano 17 Grudnia 201213 l Zacząłem lać te dodatki tzn. raz mixolu 100ml na bak, później jak mrozy były to skydda na bak wg instrukcji i teraz mi więcej pali... zastanawiam sie czy to od opon 225/50R17 i mrozów... czy od tych dodatków. Jakoś nie mogę zejśc poniżej 7L. A wcześniej to z palcem z d... miałem 6.5 i to na 18'' w lato. A w zime na 16''.
Opublikowano 17 Grudnia 201213 l Ja od czterech lat mam diesla i leje tylko paliwo i nic nie dolewam.Jeszcze mi się nie zdarzyło żeby auto nie odpaliło,dodam że stoi przed blokiem
Opublikowano 17 Grudnia 201213 l Dokładnie tak jak kolega pisze lać dobrej jakości paliwo i dbac o kondycje motoru a napewno unikniemy problemów z odpalaniem. Zresztą już kiedyś pisałem, dobrej jakości paliwo to podstawa i nie trzeba żadnych specyfików lać .
Opublikowano 17 Grudnia 201213 l A jaki masz wpływ na to co lejesz z dystrybutora ? Zaglądasz im do zbiorników i sprawdzasz na węch czy może jedziesz z każdą cysterną i patrzysz czy nie chrzczą po drodze czegos ?
Opublikowano 18 Grudnia 201213 l Kiedyś pracowałem w branży więc mam swoje pewne źródła więc wiem co leje i wiem czym sie różni wyśmienita Verwa czy V-Power oczywiście tankuje zwykły ON i nigdy nie miałem żadnego problemu z pracą silnika czy odpalaniem. julo23 -Kiedyś zaglądałem im do zbiorników
Opublikowano 18 Grudnia 201213 l Ja osobiście jako "ulepszacz" ON stosuję dodatek firmy LIQUI MOLY DIESEL-SYSTEMPFLEGE i stwierdzam, że jest super ponieważ praca silnika jest cichsza i dynamika auta jest większa. Z kolei jako depresator bardzo dobre są dodatki firmy Kleen flo takie w zielonych butlekach. Sprawdzony jest on przez busiarzy w naszym mieście i tylko ten kupują.
Opublikowano 18 Grudnia 201213 l Ja leje skyyda, na 70l zwyklego diesla z BP, 70 ml specyfika plus naladowany dobrze aku i niema problemow
Opublikowano 18 Grudnia 201213 l Kiedyś pracowałem w branży więc mam swoje pewne źródła więc wiem co leje i wiem czym sie różni wyśmienita Verwa czy V-Power oczywiście tankuje zwykły ON i nigdy nie miałem żadnego problemu z pracą silnika czy odpalaniem.julo23 -Kiedyś zaglądałem im do zbiorników Też leje zwykły ON na najtańszym CPN w mieście. No może drugim najtańszym bo ten jeden to przegięcie hahahah i go nie licze. Ale to chyba przykrywka pod lewy interes a nie CPN.