Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Dodatek do paliwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja kilka dni temu tankując dolałem SKYDD tak zapobiegawczo.

Opublikowano

też leję skydd'a i nie ma problemu

Opublikowano

Zacząłem lać te dodatki tzn. raz mixolu 100ml na bak, później jak mrozy były to skydda na bak wg instrukcji i teraz mi więcej pali...

zastanawiam sie czy to od opon 225/50R17 i mrozów... czy od tych dodatków.

:grin:

Jakoś nie mogę zejśc poniżej 7L.

A wcześniej to z palcem z d... miałem 6.5 i to na 18'' w lato. A w zime na 16''.

Opublikowano

Nie lepiej na caly bak np 5 litrow beny wlac ?

Opublikowano

Ja od czterech lat mam diesla i leje tylko paliwo i nic nie dolewam.Jeszcze mi się nie zdarzyło żeby auto nie odpaliło,dodam że stoi przed blokiem

Opublikowano

castrol tda

Opublikowano

Dokładnie tak jak kolega pisze lać dobrej jakości paliwo i dbac o kondycje motoru a napewno unikniemy problemów z odpalaniem.

Zresztą już kiedyś pisałem, dobrej jakości paliwo to podstawa i nie trzeba żadnych specyfików lać .

Opublikowano

A jaki masz wpływ na to co lejesz z dystrybutora ? Zaglądasz im do zbiorników i sprawdzasz na węch czy może jedziesz z każdą cysterną i patrzysz czy nie chrzczą po drodze czegos ?

Opublikowano

Kiedyś pracowałem w branży więc mam swoje pewne źródła więc wiem co leje i wiem czym sie różni wyśmienita Verwa czy V-Power oczywiście tankuje zwykły ON i nigdy nie miałem żadnego problemu z pracą silnika czy odpalaniem.

julo23 -Kiedyś zaglądałem im do zbiorników :wink:

Opublikowano

Ja osobiście jako "ulepszacz" ON stosuję dodatek firmy LIQUI MOLY DIESEL-SYSTEMPFLEGE i stwierdzam, że jest super ponieważ praca silnika jest cichsza i dynamika auta jest większa. Z kolei jako depresator bardzo dobre są dodatki firmy Kleen flo takie w zielonych butlekach. Sprawdzony jest on przez busiarzy w naszym mieście i tylko ten kupują.

Opublikowano

Ja leje skyyda, na 70l zwyklego diesla z BP, 70 ml specyfika :) plus naladowany dobrze aku i niema problemow :)

Opublikowano
Kiedyś pracowałem w branży więc mam swoje pewne źródła więc wiem co leje i wiem czym sie różni wyśmienita Verwa czy V-Power oczywiście tankuje zwykły ON i nigdy nie miałem żadnego problemu z pracą silnika czy odpalaniem.

julo23 -Kiedyś zaglądałem im do zbiorników :wink:

Też leje zwykły ON na najtańszym CPN w mieście. No może drugim najtańszym bo ten jeden to przegięcie hahahah :grin:

i go nie licze. Ale to chyba przykrywka pod lewy interes a nie CPN.