krolu Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Nie pisałem w tej sprawie, a nawet nie wiem czy jedzie
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Nie pisałem w tej sprawie, a nawet nie wiem czy jedzie Akurat a na spocie mówiłeś co innego
krolu Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Nie pisałem w tej sprawie, a nawet nie wiem czy jedzie Akurat a na spocie mówiłeś co innego nie było mnie na spocie mylisz osoby
GILI Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Nie pisałem w tej sprawie, a nawet nie wiem czy jedzie Akurat a na spocie mówiłeś co innego nie było mnie na spocie mylisz osoby Ooo, to niezła ilość was jest na spotach,albo tak rzadko się widujecie,że wam się myli
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Nie pisałem w tej sprawie, a nawet nie wiem czy jedzie Akurat a na spocie mówiłeś co innego nie było mnie na spocie mylisz osoby Ooo, to niezła ilość was jest na spotach,albo tak rzadko się widujecie,że wam się myli Raczej to pierwsze
poziek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Z przecieków wynika, że Prezes będzie miał oddzielny apartament a w nim: http://www.awai.pl/files/bambusowe-loze-z-baldachimem%5B1%5D.jpg ciekawe czy murzyn z clubu wpadnie
domjenick Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 ciekawe czy murzyn z clubu wpadnie ...chyba powachlowac lisciem z palmy...
poziek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 ciekawe czy murzyn z clubu wpadnie ...chyba powachlowac lisciem z palmy... już preziowi zazdroszczę :kox: :naughty:
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 ciekawe czy murzyn z clubu wpadnie ...chyba powachlowac lisciem z palmy... Albo do czego innego :gwizdanie: bo słyszałem że tam oficjalnie stracił "stanowisko"
domjenick Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Albo do czego innego :gwizdanie: bo słyszałem że tam oficjalnie stracił "stanowisko" ...no no-opowiadaj-zdegradowali go czy jak?
poziek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Albo do czego innego :gwizdanie: bo słyszałem że tam oficjalnie stracił "stanowisko" ...no no-opowiadaj-zdegradowali go czy jak? tak, dzwonił do mnie z propozycją założenia A4-weteranklub.pl :kox: :kox:
domjenick Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 dzwonił do mnie z propozycją założenia A4-weteranklub.pl ...i co,szuka moderatorow,czy jak?
poziek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 dzwonił do mnie z propozycją założenia A4-weteranklub.pl ...i co,szuka moderatorow,czy jak? chciał, żebym mu sprzedał strategię rozwoju naszego forum ale w związku z tym że nasze nie ma żadnej to mu ściemniałem, że za mało $$$ wyłożył na stół :polew:
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Albo do czego innego :gwizdanie: bo słyszałem że tam oficjalnie stracił "stanowisko" ...no no-opowiadaj-zdegradowali go czy jak? Stracił status admina choć podobno opcje adminowania na razie ma
domjenick Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Stracił status admina choć podobno opcje adminowania na razie ma ...poklociliscie sie i mu zabrales...
poziek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Stracił status admina choć podobno opcje adminowania na razie ma ...poklociliscie sie i mu zabrales... proponowali mi stanowisko ale za mało płacą
domjenick Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 proponowali mi stanowisko ale za mało płacą ...no tak,a EVka troche spali... :gwizdanie:
poziek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 proponowali mi stanowisko ale za mało płacą ...no tak,a EVka troche spali... :gwizdanie: o spalaniu nic nie będę pisał bo znowu jakiś VIPierdek się przyczepi, że bajki opowiadam
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Stracił status admina choć podobno opcje adminowania na razie ma ...poklociliscie sie i mu zabrales... Teraz mi nosi walizki
domjenick Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 proponowali mi stanowisko ale za mało płacą ...no tak,a EVka troche spali... :gwizdanie: no dobra-to piwo tez kosztuje,na zlot trza jechac i ogolnie zyc trzeba... [br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 20:55_________________________________________________ Stracił status admina choć podobno opcje adminowania na razie ma ...poklociliscie sie i mu zabrales... Teraz mi nosi walizki to co-na zlot go bierzesz,zeby wam wachlowal,czy jak?
Rekomendowane odpowiedzi