Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Stracił status admina choć podobno opcje adminowania na razie ma ...poklociliscie sie i mu zabrales... Teraz mi nosi walizki to co-na zlot go bierzesz,zeby wam wachlowal,czy jak? Na zlot go nie biorę....... nie zasłużył jeszcze
GILI Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Stracił status admina choć podobno opcje adminowania na razie ma ...poklociliscie sie i mu zabrales... Teraz mi nosi walizki to co-na zlot go bierzesz,zeby wam wachlowal,czy jak? Na zlot go nie biorę....... nie zasłużył jeszcze weź go, może nie jechał jeszcze B5 w bagażniku
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Stracił status admina choć podobno opcje adminowania na razie ma ...poklociliscie sie i mu zabrales... Teraz mi nosi walizki to co-na zlot go bierzesz,zeby wam wachlowal,czy jak? Na zlot go nie biorę....... nie zasłużył jeszcze weź go, może nie jechał jeszcze B5 w bagażniku Chyba nie był ciągnięty za A4 na lince bo nie będę sobie bagażnika brudził
GILI Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Stracił status admina choć podobno opcje adminowania na razie ma ...poklociliscie sie i mu zabrales... Teraz mi nosi walizki to co-na zlot go bierzesz,zeby wam wachlowal,czy jak? Na zlot go nie biorę....... nie zasłużył jeszcze weź go, może nie jechał jeszcze B5 w bagażniku Chyba nie był ciągnięty za A4 na lince bo nie będę sobie bagażnika brudził po takiej trasie raczej nie będzie chciał się bawić z nami na kuligu
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Stracił status admina choć podobno opcje adminowania na razie ma ...poklociliscie sie i mu zabrales... Teraz mi nosi walizki to co-na zlot go bierzesz,zeby wam wachlowal,czy jak? Na zlot go nie biorę....... nie zasłużył jeszcze weź go, może nie jechał jeszcze B5 w bagażniku Chyba nie był ciągnięty za A4 na lince bo nie będę sobie bagażnika brudził po takiej trasie raczej nie będzie chciał się bawić z nami na kuligu To kto będzie łączył pierwsze sanki z wozem
GILI Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Stracił status admina choć podobno opcje adminowania na razie ma ...poklociliscie sie i mu zabrales... Teraz mi nosi walizki to co-na zlot go bierzesz,zeby wam wachlowal,czy jak? Na zlot go nie biorę....... nie zasłużył jeszcze weź go, może nie jechał jeszcze B5 w bagażniku Chyba nie był ciągnięty za A4 na lince bo nie będę sobie bagażnika brudził po takiej trasie raczej nie będzie chciał się bawić z nami na kuligu To kto będzie łączył pierwsze sanki z wozem nie on, słyszałem,że ma być koniem :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Stracił status admina choć podobno opcje adminowania na razie ma ...poklociliscie sie i mu zabrales... Teraz mi nosi walizki to co-na zlot go bierzesz,zeby wam wachlowal,czy jak? Na zlot go nie biorę....... nie zasłużył jeszcze weź go, może nie jechał jeszcze B5 w bagażniku Chyba nie był ciągnięty za A4 na lince bo nie będę sobie bagażnika brudził po takiej trasie raczej nie będzie chciał się bawić z nami na kuligu To kto będzie łączył pierwsze sanki z wozem nie on, słyszałem,że ma być koniem :gwizdanie: O k**wa padłem :polew:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 22:29_________________________________________________Poza tym taka chabeta to by nawet sznurka nie pociągła a co z resztą
poziek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 o czem jest tu dyskusja ? :gwizdanie: :kox:
GILI Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 o czem jest tu dyskusja ? :gwizdanie: :kox: oczka popękane po świątecznym mitingu i boli czytanie?
poziek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 O twoim ulubionym koledze z ełu asfaltowym ślipku ? :naughty: [br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 23:00_________________________________________________ oczka popękane po świątecznym mitingu i boli czytanie? nawet mililitra % nie widziałem przez święta :tongue4:
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 O twoim ulubionym koledze z ełu asfaltowym ślipku ? :naughty: :oklaski:
GILI Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 O twoim ulubionym koledze z ełu asfaltowym ślipku ? :naughty: [br] Ty masz być woźnicą
poziek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 O twoim ulubionym koledze z ełu asfaltowym ślipku ? :naughty: [br] Ty masz być woźnicą ojej a bacik jakiś dostanę ?
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 O twoim ulubionym koledze z ełu asfaltowym ślipku ? :naughty: [br] Ty masz być woźnicą ojej a bacik jakiś dostanę ? A swojego nie masz
mcm Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 ma ale mikrusi i konia nie sięgnie :polew:
poziek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 A swojego nie masz swojego nie mam zamiaru na asfalta używać ale widzę, że warchoł ze zwolenia radomskiego ma chęć to mu odstąpię :polew: :polew: :polew:
GILI Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 O twoim ulubionym koledze z ełu asfaltowym ślipku ? :naughty: [br] Ty masz być woźnicą ojej a bacik jakiś dostanę ? ...a chcesz na plecki :gwizdanie: konkurencja zlotu: Batożenie Poźka = najdłuższa lista w historii forum
Guregoru Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 konkurencja zlotu: Batożenie Poźka = najdłuższa lista w historii forum Niektórzy to będą z braku miejsc przyjeżdżać tylko na jeden wieczór żeby się na to załapać
Rekomendowane odpowiedzi