Iverson Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 dzięki Poziomku , że o mnie pamiętasz , wolę na pupie niż , haczyć facjatą :polew:
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Poziu jak ty będziesz prowadził to nikt nie będzie chciał jechać
poziek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 dzięki Poziomku , że o mnie pamiętasz , wolę na pupie niż , haczyć facjatą :polew: Pamiętaj, że jak będziesz chciał wyhamować to obróć się klatą do ziemi...i postaw trzeńka...tfu trzonka na sztorc :naughty: Mam nadzieję, że będzie śnieg bo inaczej to szybko ci się hebel zetrze :naughty:
lukaszr Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Pamiętaj, że jak będziesz chciał wyhamować to obróć się klatą do ziemi...i postaw trzeńka...tfu trzonka na sztorc :naughty: Ciekawe czy będzie widoczna jakaś kreseczka na śniegu czy też śladu nie będzie w ogóle :naughty:
Wihajster Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Pamiętaj, że jak będziesz chciał wyhamować to obróć się klatą do ziemi...i postaw trzeńka...tfu trzonka na sztorc :naughty: Ciekawe czy będzie widoczna jakaś kreseczka na śniegu czy też śladu nie będzie w ogóle :naughty: a co chcesz sie przejechać
lukaszr Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 a co chcesz sie przejechać Nie praktykuję takiego hamowania aczkolwiek pewnie w moim przypadku zatrzymałbym się w miejscu Nie to co niektórzy seniorzy tutaj Piotruniu ... zostawili by lekki, nierówny ślad w kształcie rynienki :kox:
Tomeks Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ...i postaw trzeńka...tfu trzonka na sztorc :naughty to synonimy niepotrzebnie poprawiałeś :gwizdanie:
poziek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Pamiętaj, że jak będziesz chciał wyhamować to obróć się klatą do ziemi...i postaw trzeńka...tfu trzonka na sztorc :naughty: Ciekawe czy będzie widoczna jakaś kreseczka na śniegu czy też śladu nie będzie w ogóle :naughty: może się chłopak technicznie przygotować i napchać czegoś w majty
Wihajster Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 jak będzie twardziel i dobrze obdarzony to line zerwie
jarko Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 W każdym razie taka atrakcja się zapowiada na Zlocie... Rewelacja W kilka sanek za autem Możemy się pobawić Tylko gogle by się przydały... No i sanki
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 W każdym razie taka atrakcja się zapowiada na Zlocie... Rewelacja W kilka sanek za autem Możemy się pobawić Tylko gogle by się przydały... No i sanki gogle się załatwi a Sanki napewno będzie miał Sławek - w końcu z dzieciakiem jedzie
jarko Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Sanki napewno będzie miał Sławek - w końcu z dzieciakiem jedzie O kurde zapomniałem że też córkę biorę To już dwoje sanek jest - prawie jak kulig
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Sanki napewno będzie miał Sławek - w końcu z dzieciakiem jedzie O kurde zapomniałem że też córkę biorę To już dwoje sanek jest - prawie jak kulig pewnie się jeszcze kilka znajdzie
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Sanki napewno będzie miał Sławek - w końcu z dzieciakiem jedzie O kurde zapomniałem że też córkę biorę To już dwoje sanek jest - prawie jak kulig pewnie się jeszcze kilka znajdzie to jak sie z tym kulikiem dogadacie to ja moge saneczki zapakowac do bagaznika
poziek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Jak macie jaja to ja nie mówię nie :gwizdanie:
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Jak macie jaja to ja nie mówię nie :gwizdanie: no ja jestem za moze byc niezla zabawa wiec kołuje sanki
jarko Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Jak macie jaja to ja nie mówię nie :gwizdanie: Jedyny problem to pagórki :gwizdanie: Jakby się trochu prostej i mało ruchliwej drogi znalazło to
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 po co sanki? Poziek podepnie z 4 ośki na linkę i 20 osób przewiezie w kuligu Pomorze ponoć chce kulig ale oni jadąna jabłuszkach i liczą na wyrwy w drodze i studzienki :decayed:
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Jak macie jaja to ja nie mówię nie :gwizdanie: może zrobimy wyścigi równoległe Poziek i każdy po 3 sanki za sobą
poziek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 może zrobimy wyścigi równoległe Poziek i każdy po 3 sanki za sobą możemy zrobić wyścigi na sankach z jakiejś górki :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak tam mireńku ? dygasz się ? :naughty: Jarko tam była jakaś górka pod chatą nie ? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi