domjenick Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 narazie wygląda wszystko bardzo stabilnie i ładnie jak nie bedzie duzych skokow w gore-to gitara
poziek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 raz tak zrobilem ale bylo to spowodowane debilem ktory mi wyjechal na lewy pas na wysokosci Ruśca przed Nadarzynem :gwizdanie: zapewne okoliczny giej jakiś
Buba Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2009 narazie wygląda wszystko bardzo stabilnie i ładnie jak nie bedzie duzych skokow w gore-to gitara przejechalem juz tak 1.5k km i nie bylo nigdy wiecej niz 0.65 bara raz tak zrobilem ale bylo to spowodowane debilem ktory mi wyjechal na lewy pas na wysokosci Ruśca przed Nadarzynem :gwizdanie: zapewne okoliczny giej jakiś calkiem mozliwe w tamtych okolicach :gwizdanie:
domjenick Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 przejechalem juz tak 1.5k km i nie bylo nigdy wiecej niz 0.65 bara tylko tu z tym depnieciem chodzi o doladowanie ,tuz przed wypelnieniem sie kolektora ,a otwarciem WG-ma to na celu pokazanie skokow cisnienia,a co sie z tym wiaze spowolnieniem auta,bo jak ci nagle skoczy z 0,8 na 0,6-na pewno to poczujesz a jesli caly czas bedzie ok 0,6-to bedzie caly czas na tym samym poziomie i na trzecim biegu pow 4tys ob-wtedy poczujesz jak zapierdziela ...
Buba Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2009 jutro moze mi sie uda sprawdzic, zobaczymy jakie kwiatki wyjda
gregory Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 chyba jednak bede musial ja spawem zlapac bo denerwujace to jest. Nie polecam spawanie klapki WG(ona musi mieć trochę luzu aby mogła pracować pod wpływem wysokich temp.) bo może odpaść. U mnie przy starej K03 po złapaniu klapki spawem upaliła się i wypluło klapkę wydechem(miałem przelotowy wydech) [br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 22:34_________________________________________________ raz tak zrobilem ale bylo to spowodowane debilem ktory mi wyjechal na lewy pas na wysokosci Ruśca przed Nadarzynem :gwizdanie: zapewne okoliczny giej jakiś Ciekawe kto mieszka w Ruścu koło nadarzyna Co do tematu jeszcze to nawet jak skoczy to nic się nie stanie i może tak być. To przeca nie GTRS i nie doładowanie 1,5Bar w górę :gwizdanie:
domjenick Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ciekawe kto mieszka w Ruścu koło nadarzyna ...teraz to nikt sie nie przyzna... :gwizdanie: OT w dziale technicznym zawsze konczy sie ostrzezeniem.
gregory Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ciekawe kto mieszka w Ruścu koło nadarzyna ...teraz to nikt sie nie przyzna... :gwizdanie: Jak to kto, nasz były Moderator OT w dziale technicznym zawsze konczy sie ostrzezeniem.
poziek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ciekawe kto mieszka w Ruścu koło nadarzyna ...teraz to nikt sie nie przyzna... :gwizdanie: Jak to kto, nasz były Moderator
Buba Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2009 Jak to kto, nasz były Moderator szkoda ze nie zobaczylem twojej miny OT
poziek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 ale bym wam kropków nasadził gdybym wciąż był modem :polew:
Flyer Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 ale bym wam kropków nasadził gdybym wciąż był modem :polew: Masz farta, ze juz jedna masz... i drugiej Ci nie moge wlepic Panowie, na temat prosze, a nie o giejach z Ruśca.
poziek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Masz farta, ze juz jedna masz... i drugiej Ci nie moge wlepic możesz mi przedłużyć czas posiadania kropka o kolejne 7 dni :gwizdanie:
poziek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Masz farta, ze juz jedna masz... i drugiej Ci nie moge wlepic możesz mi przedłużyć czas posiadania kropka o kolejne 7 dni :gwizdanie: Z kropkiem to tak bardziej rasowo co nie odpisze ci na klubowym żeby nie robić OT :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi