Skocz do zawartości
IGNOROWANY

doświadczenia w sprawie dotacji unijnych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanko o wasze doświadczenia w tej sprawie czy brał już może ktoś taką dotacje albo ma czy było ciężko dostać albo czy korzystał ktoś z jakieś firmy co pomaga w dotacjach :mysli:

ja prowadzę działalność od jakiegoś czasu i przymierzam się do dotacji na rozbudowę miejsc pracy

Opublikowano

W urzędzie pracy są wnioski i jak si e usmiechniesz do kogo s to ci pomoga wypelnic. Mozesz wciac ok. 19000,- Prosta sprawa.

Opublikowano

alr ty mówisz o wniosku na pierwszą działalność a nie tych co chcą więcej :naughty::decayed:

Opublikowano

podlacze sie do tematu, od ponad miesiaca mam otworzona dzialanosc, nie korzystalem z zadnego dofinansowania,ani z unii,ani dla bezrobotnych, jakie moge miec teraz mozliwosci na rozszerzenie dzialanosci,pozyskanie dodatkowych funduszow. dodam ze dzialam jako przedstawiciel handlowy

Opublikowano

możesz właśnie po to ten temat ale wiem że nie bedzie łatwo szczególnie małym P.H.U

Opublikowano

Teraz podobno za wprowadzenie nowego miejsca pracy dają 40 koła :naughty:

Opublikowano

alr ty mówisz o wniosku na pierwszą działalność a nie tych co chcą więcej :naughty::decayed:

Jestem na bieżąco. Co prawda jeszcze nie złożyłem wniosku, ale już go wypełniłem. Wydaje się trudniejszy od tego na pierwszą działalność, ale w rzeczywistości jest łatwiejszy. W Radomiu dają ~19000,- na nowe miejsca pracy.