Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Proszę o pomoc :) Poszukuje halogenów do Audi A4 B5 przed II liftem :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi:.

Poszukuję halogenów do Audi A4 B5 przed II liftem. Ktoś kiedyś na forum pokazywał link do tych halogenów na Allegro. Chodzi o takie jak w Audi A4 B5 po drugim lifcie tzw. te okrągłe nie te HELLA owalne. Tylko teraz nie mogę ich znaleźć... :confused4:.

Proszę o pomoc :)

Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Tak :). Właśnie o te mi chodziło :). Dziękuje za pomoc :hi:

Opublikowano

Skyliner, nie baw się w półśrodku, zmieniaj zderzak na poliftowy i rezaj halogeny. Wtedy to wygląda :kox:Ja za swoje halo dałem 200zł.

Te z aukcji wyglądają "plastikowo"

Opublikowano

Skyliner, nie baw się w półśrodku, zmieniaj zderzak na poliftowy i rezaj halogeny. Wtedy to wygląda :kox:Ja za swoje halo dałem 200zł.

Te z aukcji wyglądają "plastikowo"

W "Warsztacie jest dokładny opis jak zamontować ori halo po lifcie w zderzaku przed liftem, wyjdzie taniej niż 289 + wysyłka a i efekt lepszy będzie, ja mam teraz uniwersalne i szykuje sie do zmiany na ori, w opraciu o halogeny kolegi dropsone'a

Opublikowano

Mam kupione te halogeny, czekają na montaż i muszę wam powiedzieć że to bardzo przyzwoita podróba, są szklane a nie jakieś plastiki, świecą elegancko (próbowane pod prostownikiem :) ), istnieje możliwość regulacji wysokości świecenia i... nie są chińskie! tylko... tureckie :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...