Kunio Opublikowano 27 Maja 2007 Opublikowano 27 Maja 2007 ma ktos zdjecie najlepiej z etki jak mocowany jest drążek zmiany biegów? Mam dziwne stuki, dzisiaj dobrałem się do tego od wewnątrz i wyglada na to ze ten drugi drązek (nie ten ktory zmienia biegi) ma luzy. Ktos zorientowany w temacie wie, z czym on się łączy i gdzie ?[br]Dopisany: 27 Maj 2007, 18:44 _________________________________________________znalazlem juz w etce to o co mi chodzi. Dziwie ze sie to jest mocowane na jedna srube - mogla sie poluzowac i stad te stuki ?
Gość spedyt Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 Prawdopodobnie powstał luz Troszeczkę dokładniej
Kunio Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Opublikowano 28 Maja 2007 no ok ale jakis nr czesci do wymiany czi cos?? A moze poprostu srubka sie poluzowala i wystarczy przykrecic ?
Gość spedyt Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 A moze poprostu srubka sie poluzowala i wystarczy przykrecic ? To trzeba wejść samemu pod auto i sprawdzić organoleptycznie czy jest luz
Kunio Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Opublikowano 28 Maja 2007 Plati dobry kolega powiedzial ze zobaczy
Rekomendowane odpowiedzi