lukasera Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Witam. Skradziono mi dekielki przy felgach i rozglądam się po allegro. Czy takie dekle będą pasowały do mojej felgi? Średnica wcisku ok 58mm śr całkowita ok 70mm Ewentualnie czy jest ktoś w stanie podac mi numer dekielka który mi przypsuje? z góry dzięki.
wrclaguna Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 zmierz srednice otworu zew. felgi, z tego co pamietam 60 mm chyba
lukasera Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 Jeśli ok 60 mm to powinna się pokrywać ze średnicą wcisku ta ze zdjecia? Tak to wyglada,bo gościu podaje 58mm...
wrclaguna Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 ja kiedys mialem takie felgi 17 " i tak pamietam zgadza sie okolo 58 mm
Szamek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Łukasz ja mam takie dekielki ze swoich starych felg, chcesz to możemy je przymierzyć czy będą pasować i wtedy dokonać ewentualnych pomiarów p.s. jutro od rana jestem w Kutnie i mógłbym sztukę ze sobą zabrać, ale to jeszcze dzisiaj musiałbym wiedzieć
Rekomendowane odpowiedzi