Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 ALT] Zmiana sprezyn na -30 mm co o tym myslicie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam Eibach Pro Kit, -35 mm za ok 860 PLN www.prince.com.pl

Opublikowano

vario-tech a wiesz moze jaka jest róznica niedzy tymi springami FK a Eibach??

Ja za niedługo będe chciał włozyć do swojej A4 cały kit Eibach Pro-system - 30mm. Czy to dobry wybór czy polecasz cos innego??

Opublikowano

Eibach, H&R, TEIN, KW i podobne z wyższej półki są bardziej doświadczone w sportach moto i są "lepsze", FK i te inne firmy to już nie jest renoma, z Eibachem mam do czynienia od 10 lat i nie było nigdy problemów tak samo jak z H&R

Opublikowano

Eibach, H&R, TEIN, KW i podobne z wyższej półki są bardziej doświadczone w sportach moto i są "lepsze", FK i te inne firmy to już nie jest renoma, z Eibachem mam do czynienia od 10 lat i nie było nigdy problemów tak samo jak z H&R

Orientujesz się może czy jest może jakiś renomowany odpowiednik zawieszenia S-line 1BE ?

JaroD

Opublikowano

z tego co wiem to nie ma, przeważnie tunerzy obniżają o -30/35 mm a 1BV ma -25 mm

Opublikowano

z tego co wiem to nie ma, przeważnie tunerzy obniżają o -30/35 mm a 1BV ma -25 mm

Tak mi się wydawało, bo już trochę szukało i alternatywy zaczynają się raczej od -30mm.

Dzięki za info.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

polecam eibachy mam zestaw pro kit na swoim wozie i nie zamienił bym go na inny:), wcześniej tez miałem problem czy założyć inne ale jak pojezdziłem z kumplem honda co miał właśnie pro kita to powiedziałem ze chce mieć eibachy:)

Opublikowano
:good:
Opublikowano

WITAM- czy po wymianie na Eibach Pro-system -30mm auto bedzie duzo bardziej sztywmiejsze czy jest bardziej podobne do 1BE

Opublikowano

a 1BV ma -25 mm

1BV to satandardowa zawiecha . 1BE wychodziło z fabryki obniżone o - 20 mm :good:
Opublikowano

a 1BV ma -25 mm

1BV to satandardowa zawiecha . 1BE wychodziło z fabryki obniżone o - 20 mm :good:

1BA to standard - 1BV jak napisał Vario, to zawieszenie obniżone i utwardzone :gwizdanie: To tak gwoli wyjaśnienia, żeby innych nie mylić :wink4:

Opublikowano

upsss... :embarrassed: tak to jest jak sie pisze posty w nocy po :drunk: i żeczywiście 1BE i 1BV to sportowe zawieszenia

Opublikowano

Pseudo sportowe :)