Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Brak tablicy rejestracyjnej z przodu a prawo..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kombinujecie... a chyba nie czytaliscie dokladnie...

6. Jeżeli pojazd nie ma specjalnego miejsca do umocowania tablic, to przednią i tylną tablicę umieszcza się w środku szerokości pojazdu, a gdyby to utrudniało jego eksploatowanie lub ograniczało widoczność tablicy - po lewej stronie pojazdu.

nie ma znaczenie czy pojazd ma miejsce czy nie. tablica ma byc i juz... a czy bardziej sie kalkuluje dostawac mandaty za jej brak czy fotki z radaru. to juz kwestia tego jakie kto ma gadane.

Opublikowano

no muszą być obie raczej :mysli: A teraz jak zgubisz jedną to musisz zmieniać numery :decayed:

Od kiedy? W styczniu zgubilem i wyrobili mi jedna sztuke z adnotacja do dowodu.

moj stary tak gdzieś w drugiej połowie roku miał dzwona passatem i musiał nowe brać obie no i dowód oczywiście :gwizdanie:

Opublikowano

i pomyśleć że jUeSeje kombinują jak upchać dużą tablicę, :polew:

Opublikowano

ja tak na razie jeżdżę 2 tygodnie i cisza... :gwizdanie:

zobaczymy na ile dadzą się ululać jak mnie łapną :decayed:

Opublikowano

i pomyśleć że jUeSeje kombinują jak upchać dużą tablicę, :polew:

to tak jest zawsze... jak mieliśmy vectre b to tam były czarne klamki wewnetrze i chciało się miec chormowane a w audi chromowane są w standardzie i fajnie by było miec czarne klamki :kox:

Opublikowano

czarne klamki :thumbdown:

Opublikowano

czarne klamki :good:

Opublikowano

czarne klamki :good:

taaa :kox: :kox:

Opublikowano

bez OT :cool1:

Opublikowano

Tomek jak już napotkasz jakiegoś niebieskiego to się pochwal, jak się ta sprawa ma :hi:

Opublikowano

Tomek jak już napotkasz jakiegoś niebieskiego to się pochwal, jak się ta sprawa ma :hi:

to się go zapytam czy nie uważa że tak lepiej wygląda :mysli:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

odjebałem :kox:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

Przy fotoradarze brak przedniej tablicy raczej nie pomoże, bo niektóre robią zdjęcia w takiej rozdzielczości, że można oczytać numery z naklejki na szybie. Trzeba by coś poradzić na tą naklejkę, ale gdy ją zedrzesz to panowie przy kontroli się upomną :naughty:

Opublikowano

Nowak Jakim cudem dałeś sobie zabrać dowód za brak żaróweczki ? :kox::decayed:

takim ze jeszcze mialem ciemne szyby z przodu, hidy, wystajace lekko kola poza obrys auta[br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 02:02_________________________________________________

bo wtedy jeszcze był chudy :naughty:

:polew:

:bicz3:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 02:03_________________________________________________

Przy fotoradarze brak przedniej tablicy raczej nie pomoże, bo niektóre robią zdjęcia w takiej rozdzielczości, że można oczytać numery z naklejki na szybie. Trzeba by coś poradzić na tą naklejkę, ale gdy ją zedrzesz to panowie przy kontroli się upomną :naughty:

to trzeba naklejac ja tak nisko ... zeby wycieraczka od strony psazera zaslaniala naklejke :gwizdanie:

no co wy nie wiecie o tym ? :tongue4:

Opublikowano

to trzeba naklejac ja tak nisko ... zeby wycieraczka od strony psazera zaslaniala naklejke :gwizdanie:

no co wy nie wiecie o tym ? :tongue4:

:blink:że też na to nie wpadlem :decayed: I do tego liść klonu na tablice i można śmigać :naughty:

Opublikowano

:gwizdanie: :evil:

Opublikowano

:blink:że też na to nie wpadlem :decayed: I do tego liść klonu na tablice i można śmigać :naughty:

Liść klonu nic nie da, bo nie można poruszać się pojazdem z zasłoniętymi lub nieczytelnymi tablicami (nawet w testach na PJ jest takie pytanie :)). To już podchodzi pod zasłonięcie i nawet jakbyś tłumaczył, że zaparkowałeś w lesie i liście spadały to gliniarz i tak uzna, że specjalnie sobie zasłoniłeś, żeby fotoradar nie zrobił zdjęcia :tongue4:

Opublikowano

albo bezczelnie przykleić liścia kropelką do blachy :decayed: