kamyl Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Witam, problem jak w temacie mam 2 kluczyk, ale w drugim nim nie ma transpondera. Teraz mam problem bo auto stoi, a mi jest na jutro potrzebne jakieś rady. Jeśli zły dział to sorry i proszę o przeniesienie
Guregoru Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 bo na temat immo jest dużo na forum
domjenick Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Witam, problem jak w temacie mam 2 kluczyk, ale w drugim nim nie ma transpondera. Teraz mam problem bo auto stoi, a mi jest na jutro potrzebne jakieś rady. Jeśli zły dział to sorry i proszę o przeniesienie no jak auto potrzebne ci na jutro-to dzwon do speca,zeby dorobil klucz na biegu ,bo na jutro sam raczej tego nie zrobisz
bolo73 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jeżeli masz VAG-a i znasz login do immo, wprowadź go. Lampka od immo będzie świecić i możesz uruchomić silnik kluczykiem bez transpondera. Będzie pracował, aż go wyłączysz, lampka od immo będzie świecić cały czas. To awaryjne rozwiąznie, ale działa.
kamyl Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 już po problemie, przekopałem chyba tonę śniegu i znalazłem. Temat do zamknięcia dzięki wszystkim za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi