dirty8 Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 Witam wszystkich zainteresowanych chiptuningiem. Jestem w trakcie rozmów z firmą www.kocar.pl i tu przy okazji może poznam jakieś opinie o tej firmie??? Jeżeli ktoś byłby chętny w tym terminie zjawić się na chipowanko to już wynegocjowałem zniżki Warunkiem jest ,ze nie przyjadę sam ! uzupełnij profil, potem search: kocar (była rozmowa już)
ctv Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 i co z tego?zawsze wam cos nie pasuje,allegro.pl lub zal.pl
poziek Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 CTV spoko, nie każdy ma tyle kasy, żeby być Twoim czy Kocara klientem Zdajesz sobie sprawe, że już nawet VTG robi to taniej? MT też
saintadamus Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 a można gdzieś na necie znaleść ich cennik czy trzeba zadzwonic ??
wojtas-audi Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 a można gdzieś na necie znaleść ich cennik czy trzeba zadzwonic ?? Pisze na stronie ze jest PROMOCJA i 1400 netto
poziek Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 Nie no umówmy się 1400 netto to je NORMALNA cena tego typu usługi. Jeżeli będa zniżki jak przyjedzie więcej aut to faktycznie jest sens się postarać i pojechać.
saintadamus Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 ale chodziło mi o coś bardziej szczegółowego niż sam chips trzeba będzie zadzwonić
dssn Opublikowano 29 Maja 2007 Opublikowano 29 Maja 2007 i co z tego?zawsze wam cos nie pasuje,allegro.pl lub zal.pl co z tego ze ceny sa wysokie? jak to co ztego? jak ceny paliwa tez sa wysokie to tez co z tego ? a jakby chleb byl po 20 zl to tez bys powiedzial co z tego? ano to z tego ze ceny sa wysokie (i nie mow ".. to nie czipuj, czy nie plac" pls)
dirty8 Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Opublikowano 29 Maja 2007 Ja tam nie mam innej możliwości zchipowania autka mieszkając na "końcu świata" Cena jest wysoka ale do zbicia właśnie dlatego potrzebuje choć jednej chętnej osoby. Oficjalnie koszt chipa w benzyniaku to 1900 Diesel 1400 po promocji Nie chcę gdybać ile upustu dostaniemy dopóki nie ma chętnych. Czwartek tuż tuż wiec miejcie na uwadze ze jest możliwość zaoszczędzić, jutro mam najpózniej potwierdzić w firmie swój przyjazd więc myśleć .... i działać a nie gadać Pozdrawiam
ctv Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 i co z tego?zawsze wam cos nie pasuje,allegro.pl lub zal.pl co z tego ze ceny sa wysokie? jak to co ztego? jak ceny paliwa tez sa wysokie to tez co z tego ? a jakby chleb byl po 20 zl to tez bys powiedzial co z tego? ano to z tego ze ceny sa wysokie (i nie mow ".. to nie czipuj, czy nie plac" pls) nie jem chleba,pozatym na allegro robia po 300 zl polecam!
dssn Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 i co z tego?zawsze wam cos nie pasuje,allegro.pl lub zal.pl co z tego ze ceny sa wysokie? jak to co ztego? jak ceny paliwa tez sa wysokie to tez co z tego ? a jakby chleb byl po 20 zl to tez bys powiedzial co z tego? ano to z tego ze ceny sa wysokie (i nie mow ".. to nie czipuj, czy nie plac" pls) nie jem chleba,pozatym na allegro robia po 300 zl polecam! na allegro nie robia wogole, sprzedaja gotowe a to jest 2 rozne sprawy
marcin j Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 nie jem chleba,pozatym na allegro robia po 300 zl polecam! Jak zwykle kpisz sobie, ehhh dirty modziłeś coś?? [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2007, 19:59 _________________________________________________ctv Ciebie też obowiązuje uzupełnienie profilu!!!
dirty8 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2007 dirty modziłeś coś?? [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2007, 19:59 _________________________________________________ctv Ciebie też obowiązuje uzupełnienie profilu!!! W Piątek wyjazd do VTG , kolega z dieslem nie dał się przekonać do firmy z Poznania Po powrocie zdam relację
poziek Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 nie daj sobie wcisnać nic poniżej 190KM i to ma być przy AFR nie przekraczającym 12 i mniej.
dirty8 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2007 nie daj sobie wcisnać nic poniżej 190KM i to ma być przy AFR nie przekraczającym 12 i mniej. Waśnie o to chciałbym się zapytać?? Jak to jest z tymi wynikami przy silniku AEB 150hp? V-Tech zaproponował mi ok. 195hp(chip+jakaś zwężka w turbinie) , z kolei Kocar stwierdził , ze jest to nierealne. Jeśli chodzi o VTG umówione jest 185hp "AFR nie przekraczającym 12 i mniej." Poziek,tak im powiem chociaż nie mam pojęcia o co chodzi
poziek Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 zadzwońcie jeszcze do Mastersa AFR to jest stosunek ilości paliwa do ilości powietrza w mieszance - Air to Fuel Ratio - ten stosunek powinien kształtować się spadkiem od 14 do własnie 12 w całym zakresie obrotów. 185KM to za mało - wgrywają zatem zwykłego, skopiowanego klona (czipa) a płacisz tak jakby strolili ci auto indywidualnie Kontaktuj się z Mastersem jeszcze lub CTV lub Diagtronic w Jankach pod Wawą. Warto jeszcze zrobić rozeznanie. Gdziekolwiek nie pojedziesz - nic na gębę - proś o jakiś dokument, wykres, potwierdzenie przyjęcia kasy itp.
Gość Murzyn Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Gdziekolwiek nie pojedziesz - nic na gębę - proś o jakiś dokument, wykres, potwierdzenie przyjęcia kasy itp. tutaj zgodze sie z Poziem w 100%. Jak Ci skopia cos (tfu,tfu,tfu) bedziesz mial wieksza gwarancje rozwiazania problemu.
Rekomendowane odpowiedzi