pawelwor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Czy w waszych b5 tylne szyby automatycznie się domykają, czy trzeba trzymać przycisk do zamknięcia? Jeśli auto to jak to ustawić? Trzymanie przycisków przez kilka sekund już sprawdzałem i nie działa (przednie działają poprawnie).
bolo73 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 W B5 nie ma automatyki domykania szyb tylnych. Jest tylko automatyka otwierania, żeby zamknąć trzeba przytrzymać przycisk.
Demo Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zamontuj sobie moduł domykania szyb z allegro i po kłopocie. Wszystkie Ci się ładnie domkną bez trzymania guzika.
pawelwor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 My się dobrze rozumiemy? Chodzi mi o domykanie z siedzenia kierowcy, a nie pilotem , bo rozumiem, że to macie na myśli
Demo Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 My się dobrze rozumiemy? Chodzi mi o domykanie z siedzenia kierowcy, a nie pilotem , bo rozumiem, że to macie na myśli Teraz zajarzyłem. No u mnie też trzeba trzymać. Tylne się z drzwi kierowcy nie domykają same tak jak przednie po "cyknięciu" ich palcem. Ale ja tylne otwieram parę razy do roku :>
Rekomendowane odpowiedzi