tchorzo Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Opublikowano 28 Maja 2011 może jutro będę miał trochę czasu, to zrobię kilka fotek
HarryH Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 no pochwal się, może i ja się za to wezmę zajedziesz w końcu na spota?
Korzeń Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 obiecał że będzie, dałem mu wzór podania Proszę uniżenie moją mądrą, dobrą, kochającą i wyrozumiałą żonę o wydanie zezwolenie na "wieczorne wyjście z moimi kumplami od pubu". Zezwolenie to pragnę uzyskać na okres: data ............ godz. wyjścia ............ godzina powrotu ............ Jeśli uzyskam zezwolenie to przysięgam na mój honor, że: - nie będę wlepiać gał w biusty barmanek ani kelnerek, - nie będę zaczepiać żadnej kobiety, - nie zdejmę obrączki, - nie wyłączę komórki pod żadnym pretekstem, - będę trzymać ręce na uwięzi, jeśli będę coś ściskać - to tylko portfel ze zdjęciem mojej żony, - alkohol spożywać będę tylko w ilościach zezwolonych, Alkohol zezwolony (w mililitrach): PIWO: ........... WINO: .......... INNE: ........... OGÓLEM: ............ Obiecuję przebywać tylko w miejscach wyznaczonych i zaakceptowanych przez moją panią a określonych poniżej. Miejsca autoryzowane: 1. ................................................... 2. ................................................... Po powrocie obiecuję: - chodzić na paluszkach i uważać, by nie obudzić mojej żony, - nie czkać i nie wydmuhciwać alkoholicznych wyziewów, - potwierdzić godzinę przyjścia (zatrzymać stoper na szyji mojej żony), - robić siku tylko do toalety, - spać cichutko zwinięty w kłębek w "nogach łóżka" Nawet jeśli otrzymam zezwolenie, moja żona rezerwuje sobie prawo do nieodzywania się do mnie i zrobienia mi piekła z zycia przez cały następny tydzień. WAŻNE - WOLNA KLAUZULA TOPLES Zabrania się kategorycznie kontaktów z kobietami gołymi lub toples, a także przyglądania się z głupią ciekawością tańcom "na rurze". Złamanie tej klauzuli pociąga za sobą natychmiastowe i bez okresu "głupich tłumaczeń" zerwanie naszego związku. OŚWIADCZENIE Jestem świadomy tego kto rządzi w domu, dlatego wiem, że to zezwolenie będzie mnie kosztowało fortunę w kwiatach i prezentach. Jeśli spóźnię się choćby minutę moja żona ma prawo do używania mojej karty kredytowej bez ograniczeń, jako rekompensaty za zawód jaki jej sprawiłem. Oprócz tego obiecuję zabrać ją gdzie zechce, nawet jeśli będą to wielogodzinne zakupy. Podpis męża: ........................... Powyższe podanie: rozpatrzono pozytywnie ..... odrzucono ..... Powyższa decyzja jest ostateczna. Jeżeli podanie przyjęto należy odciąć kupon i nosić stale przy sobie! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pozwalam na nocne wyjście mojego męża ............................... dn. ................. od godz. .................. do godz
tchorzo Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Opublikowano 30 Maja 2011 Tomku, dzięki za podanie, wieczorem jadę po jakiegoś kaktusa i razem z nim podsunę podanie do podpisania
Rekomendowane odpowiedzi