Gobi Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Ja prawie codziennie wieczorkiem trenuje Tak więc z chęcią bym do was dziś dołączył .
boseron Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 22:00? :gwizdanie: Ty lepiej alfe wypucuj jak chcesz jechac w kondukcie a grą zajmij sie na końcu
wojtekce Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 kurw.. miałem kompa w formacie i teraz nie da się zainstalować gry napęd nie może odczytać pierwszej płyty inne chodzą normalnie czyżby gra była jednorazowa czy może być płytka uszkodzona za pierwszym razem jak instalowałem to po odpakowaniu gry już z tą CD 1 miałem problemy jakieś porady
KERCZI Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 kurw.. miałem kompa w formacie i teraz nie da się zainstalować gry napęd nie może odczytać pierwszej płyty inne chodzą normalnie czyżby gra była jednorazowa czy może być płytka uszkodzona za pierwszym razem jak instalowałem to po odpakowaniu gry już z tą CD 1 miałem problemy jakieś porady pozycz od kogos plytke albo sciagnij z netu
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 baterie mi padły w myszce ....
wojtekce Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 zdążyłem zainstalować i zdążyłem pograć
david_n Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 3 nas bylo, ale za***iście sie gralo. Trzeniek ostatnio tez Ci baterie padly
wojtekce Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 pany gramy coś :gwizdanie: mam ochote złoić wam skórę
Gobi Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Ja od jakiegoś czasu mam monitor na scianie ... troszkę ciężko mieć zwróconą głowę ciągle w górę. Ale moze jakos dam rade ; )
wojtekce Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Ja od jakiegoś czasu mam monitor na scianie ... troszkę ciężko mieć zwróconą głowę ciągle w górę. Ale moze jakos dam rade ; ) dlaczego nie powiesiłeś go niżej
Gobi Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Bo powiesiłem go mniej więcej na poziomie głowy podczas stania ;x Pokój w którym stoi komputer stacjonarny zamienił się w siłownię domową I bardzo fajnie się ogląda teledyski itp :gwizdanie: Ale bez OT ... Ja bede zaraz po losowaniu totka 20 mln d*pa ,tylko 2 ; <[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 22:10_________________________________________________Słuchajta ! Wczoraj się dobrze grało ,5 ludzi było . Może dzisiaj około 22:00 też da się coś pyknąć ?
wojtekce Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Bo powiesiłem go mniej więcej na poziomie głowy podczas stania ;x Pokój w którym stoi komputer stacjonarny zamienił się w siłownię domową I bardzo fajnie się ogląda teledyski itp :gwizdanie: Ale bez OT ... Ja bede zaraz po losowaniu totka 20 mln pupa ,tylko 2 ; <[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 22:10_________________________________________________Słuchajta ! Wczoraj się dobrze grało ,5 ludzi było . Może dzisiaj około 22:00 też da się coś pyknąć ? czemu nie
bialy986 Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Wczoraj się dobrze grało ,5 ludzi było . Może dzisiaj około 22:00 też da się coś pyknąć ? Jak by co to ja się piszę
strobo Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 tez bym z wami popykał,ale multi mi nie działa.Na normalnym trybie przeszedłem cala,ale jak włączam multi to mi się wszystko wiesza. ...stery nowe i nic.
Rekomendowane odpowiedzi