bialy986 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Ok,to wszystko jasne,dzieki To przed walką pora na :beer1: i bo na trzezwo to ciężko będzie :>
aju Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 a przez PS3 tez moge z wami grac? czy musze se sciagnac wersje na pc?
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 a przez PS3 tez moge z wami grac? czy musze se sciagnac wersje na pc? pirata nawet nie ściągaj , nie pójdzie. Szkoda czasu. 119PLN ori kosztuje , pirata nikt nie złamał bo nie ma dedykowanych serwerów tylko komputer jednego z graczy jest serwrem [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 00:20_________________________________________________dzięki Panowie za grę , dzisiaj nas troszkę było chyba 6 ps. David , Twój brat ma zakaz gry z nami
david_n Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 wiem wiem, mowil mi, ale teraz gralem ja Trzeniek rozdupcasz wszystkich dzieki wszystkim za gre
david_n Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Dobrze grasz, granacie jeden ja sie nie moge polapac jeszcze..
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Dobrze grasz, granacie jeden ja sie nie moge polapac jeszcze.. dobrze to mi szło w pierwszy dzień , Cuber mnie wtedy wyzywał od oszustów :polew: teraz już idzie wszystkim o wiele lepiej i poziom się wyrównuje [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 00:26_________________________________________________za to Twój bat to MISTRZ , my z giwerami a on nas tylko nożem zabijał Szacun
david_n Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Tylko jutro mnie nie probojcie namowic - nie gram w czwartek bardzo chetnie Dzieki jeszcze raz. Cygarek i do spania.
boseron Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 dzieki za gre powoli idzie coraz lepiej , dlatego czekam na początkujących
bialy986 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Również dzieki i do następnej tury.Z czasem będzie lepiej Może więcej osób dołączy to będzie ciekawiej.
boseron Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 zastanawiam sie tylko czy jest jakies ograniczenie ilości osób na gre bo widze ze często max to 8
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 nie , zadajesz to w wymaganiach . Z tego co pamiętam to najwięcej widziałem 18 osób
boseron Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 nie , zadajesz to w wymaganiach . Z tego co pamiętam to najwięcej widziałem 18 osób to musi być kocioł themon , Kerczi ,Tukan i Ogr bo tych widziałem ze są chętni i bedzie
KERCZI Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 nie , zadajesz to w wymaganiach . Z tego co pamiętam to najwięcej widziałem 18 osób to musi być kocioł themon , Kerczi ,Tukan i Ogr bo tych widziałem ze są chętni i bedzie ja juz zakupilem 129pln w mm w m1
boseron Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 to super Kerczi zainstaluj zaloguj sie w Steamie i odpalasz, dodaj do znajomych nasze nicki.są wyzej w któryms poście. choć w saturnie są po 119 zł. info dla innych co sie wahają
Cuber Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 A Ja w MM w M1 dałem 109 Dzieki za gierke, Ja jutro tez odpuszczam no chyba ze jakąś godzinke
Rekomendowane odpowiedzi