sebo1607 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 zasilanie brałeś równiez od tej kostki z czerwonego kabelka...Ciekawie to teraz wygląda a nie rozprasza Cie podczas jazdy wieczorem/w nocy . Może i ja sie skusze na montaż :gwizdanie: ale poczekam moze jeszcze troche to dorezasz coś jeszcze :gwizdanie: powiem ci że jest spoko,to białe światło jest w sam raz,brakuje jeszcze tylko pod nogami i będzie git tak wszystko jest pod jednym kabelkiem podłaczone,niski pobór pradu,mysle że nic sie nie stanie
lapek85 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 ciekawy pomysł, nad klamkami muszę pomyśleć podświetlany boczek jakoś...
RAFLIK A4 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 hmm Ja tez sobie zrobiłem podświetlenie klameczek tylko ja użyłem do tego diody 3mm która rozprasza światło ! W dzień nie widać światła w klamce a w nocy jest taki delikatny czerwony kolorek
k4mil3k Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Odkopuje stary temat. Po kilku godzinach spedzonych na szrocie, udalo mi sie skompletowac brakujace plastiki, i inne pierdolki.....a takze niewiem jakim cudem znalazlem tez nawiewy poliftowe. Obecnie schna po przemalowaniu w kolor deski. Mniejsza o to, co do podswietlenia klamek - swoje bede rezal w weekend, lecz zamierzam uzyc takich diod: http://sklep.avt.pl/p/pl/41875/dioda+led+prostokatna+czerwona.html Zakladajac szeregowo obok siebie dwie diody na klamke - uzyskam pole swiecace 2mm x 10mm co bedzie bardzo zblizone do oryginalu. Calosc podlaczona pod przyciski szyb (mam 4 el.) wiec powinny swiecic nie tylko przy wlaczonych swiatlach, ale nawet do pierwszego otworzenia/zamkniecia drzwi po wyjeciu kluczyka ze stacyjki. Pytanie jak jest w oryginale: czy jak wylacze z panelu kierowcy tylne szyby, powinny gasnac rowniez klamki ? Zdjecia efektu koncowego wrzuce po weekendzie.
Rekomendowane odpowiedzi