matik Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witam. Dzis wracajac do domu zauwazylem jak by mi delikatnie wibrowal samochod dzialo to sie przez chwilke. Trudno mi powiedziec czy to byla taka droga czy cos sie psoje od czego powinienem zaczac sprawdzac z gory dzieki
Frimuś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Tzn. Stales na postoju W czasie jazdy wibrowalo Przy gaszeniu ?
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 na biegu czy na luzie? na zimnym czy na ciepłym? :gwizdanie:
matik Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 dzialo to sie podczas jazdy na cieplym silniku myslalem ze to sprzeglo ale sprzeglo jest dobre
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 dzialo to sie podczas jazdy na cieplym silniku myslalem ze to sprzeglo ale sprzeglo jest dobre a jak stan poduszek pod silnikiem i skrzynią?
matik Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 powiem szczeze ze nie wiem poniewaz auto mam od miesiaca ale bede musial sprawdzic
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 powiem szczeze ze nie wiem poniewaz auto mam od miesiaca ale bede musial sprawdzic sprawdź w takiej kolejności: poduszki pod silnikiem -> poduszki pod skrzynią -> plecionka jak tam wszystko będzie grać to będziemy myśleć dalej ale obstawiam że coś z tego
matik Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 a co to pleciaka i jak sprawdzic jej stan
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 na wyjściu z turbiny na układzie wydechowym jest taka siatka zobacz czy Ci nie puszcza bo ona jest odpowiedzialna za tłumienie drgań wydechu
Frimuś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 patrz tam gdzie turbina i za nia masz plecionke taka siateczka zobacz czy nie porwana
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 patrz tam gdzie turbina i za nia masz plecionke taka siateczka zobacz czy nie porwana porwana? pierwsze słyszę... gołym okiem to ona wygląda jak zdrowa ale zepsuta przepuszcza spaliny
Frimuś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 tzn. panie somes nie moze byc plecionka porwana
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 musiał by Ci się chyba wydech zatkać a ona wówczas wybuchnąć
Frimuś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 20:37_________________________________________________
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 to są mocne rzeczy owszem puszcza ona i to jest normalne po jakimś czasie... ja u siebie 2gi raz wymieniam przez 2 lata...
Frimuś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 u ojca w passacie plecionka nie cala oczywiscie sie porwala widac bylo to rure przechodzaca przez nia trzymala sie na tym splocie od dolu i tak przejezdzil z pol roku.
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 u ojca w passacie plecionka nie cala oczywiscie sie porwala widac bylo to rure przechodzaca przez nia trzymala sie na tym splocie od dolu i tak przejezdzil z pol roku. i budą pewnie telepało :gwizdanie:
Frimuś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 no tak. w passacie ojca silnik jest poprzecznie do plecionki jest h..dojscie i niestety jak sie rura urwala tzreba bylo sie zato zabrac .Roboty w h...!
Rekomendowane odpowiedzi