KrisooFM Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witam. Panowie mam taki problem. Przy postoju na biegu jalowym czuje drgania na kierownicy. Podobna sytuacja jest przy wprowadzanniu auta na wyzsze obroty tak kolo 2500 i wcisnieciu pedalu gazu zaczyna drgac bardzo nie przyjemnie buda. Co to moze byc?? Dzieki za odpowiedz.
iwadrian Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t56180.0.html;highlight=blb+wibracje
KrisooFM Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Dzięki wielkie ale wtryskiwacze były kontrolowane i sa ok. Wiec to nie to. Może jakieś jeszcze pomysły?
turdzi Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Dzięki wielkie ale wtryskiwacze były kontrolowane i sa ok. Wiec to nie to. Może jakieś jeszcze pomysły? uuuu kolego to powiem ci tylko tyle ze czeka cie dluga walka bo jak dotad nikt sobie z tym nie poradzil , te 2.0 TDI drgaja i wpadaja w wibracje przy pewnych obrotach i nikt nie wie dlaczego.Denerwujace , zwlaszcza ze kupuje sie auto kalsy premium za tyle pieniedzy....... Ja w BLB wymienilem wszystko : PD,EGR, pompe podcisnienia, dwumas ze sprzeglem , kolo posowe walu , wczesniej ASO wymienilo blok, glowice turbo na gwarancji i nic to nie zmienilo.Zmienilem potem auto na BRD i co ..... tez wibruje zdecydowanie mniej ale jednak.Jak mi ktos powie co jest przyczyna takiego zachowania tych silnikow to chetnie mu sporo odpale bo umieram z ciekawosci co tak ladnie spier...lili w tym silniku
KrisooFM Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Czyli po prostu trzeba pokochać albo wymienić silnik:) Jak bym wiedział wcześniej to bym sobie Fiata kupił Jeszcze raz dzięki za informacje:)
Musashi Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Czyli po prostu trzeba pokochać albo wymienić silnik:) Jak bym wiedział wcześniej to bym sobie Fiata kupił Jeszcze raz dzięki za informacje:) pokochac, pokochac. a to znaczy akceptowac wady nie ma sie co za bardzo rozczulac. wymieniaj na dobry olej, przeprowadzaj diagnostyke, tankuj dobre paliwo. ja sie przyzwyczailem (do tej pory przejechalem 20.oookm)
Rekomendowane odpowiedzi