Kuba A4 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam!! W końcu prezentuje moją srebrną strzałę ;-). Już prawie 3 lata po zakupie, 205 tyś na liczniku. Nie lubię zbyt wiejskiego tuningu, a S-LINE to nie jest. Wydaje mi się, że jest ładnie zrobiona seria. Ja z efektu prac jestem zadowolony. Większych kół, ani gleby nie planuje bo autka używam na codzień, a te zmiany choć są ładne to często sprawiają kłopoty. Zrobione było mechanicznie: - rozrząd + pompa wody - hamulce klocki + tarcze - lewe przednie zawieszenie (pukało..) komplet Bilstein - przeczyszczona turbinka - filtry i oleje na bieżąco Zmiany optyczne: - ksenon i lampy poliftowe przód + tył - chlapacze (mam kawałek do asfaltu może to nie wygląda ale robotę robi) - koła 16 ORI - niklowane końcówki tłumika - grill poliftowy - białe boczne kierunki - halogeny ORI po drugim lifcie włożone w kratki seryjne - naklejona foliowa podkładka na dach pod antene CB - dołożone chromowane obwódki szyb oczywiście ORI - radio PIONEER W planach: - kierownica S-line - fotele kubełki materiałowe lub skóra - zmiana podświtlenia liczników na białe - podświetlana gałka zmiany biegów Oglądajcie i oceniajcie. [mod]Nie dubluj tematów - taki sam założyłeś kilka dni temu ![/mod]
Rekomendowane odpowiedzi