babok123 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Witam. Wziąłem sie ostatnio za wnętrze w swojej niuni i dostałem po rogu ;/ :wallbash: Problem mianowicie polega na tym , mam ori radio na CD :gwizdanie: no i chciał bym założyć swojego soniaka z poprzedniego wozu. Ale tu jest problem to oryginalne jest szersze od tego co mam zamiar włożyć i niewiem co zrobić z tym motywem , czy musze zmieniać całą ramkę czy sie da dokupic jakaś obramówke ze-by weszło i nie zostały dziury po bokach . Radio mam takie SONY xpload CDX-GT33U Jeszcze jedno pytanko czy jak juz sie jakoś da włożyć to radio to czy będę miał sterowanie z kierownicy ;// Z Góry dzięki
czaja77 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 musisz kupić np to http://www.allegro.pl/item865363715_zestaw_montazowy_radia_audi_a6_96_00_a4_99_01.html i np to http://www.allegro.pl/item810448374_sterowanie_z_w_kierownicy_audi_a3_a4_a6_a8_tt_iso.html
rafako Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Witam.W aso są orginał ramki pod nie ori radyjko z niklowaną listwą wygląda super i kosztuje ok.70zł a to co kolega ci proponuje z allegro wygląda nie ciekawie.
babok123 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 hej mógł byś dorzucić jakiegoś linka ?
HULIGAN Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 witam, Jeśli nigdzie tego nie dostaniesz lub będzie drogo daj znać.Mam taki moduł od mojej gdy miała nie ori radio po zakupie...
variocustoms Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Sterowanie z kiery może nie działać bez odpowiedniego interface'u, jeżeli masz CAN nie będzie to łatwe, ja za sterowanie do Alpine zapłaciłem 600 PLN, pytanie czy twoje radio ma taką funkcję
Rekomendowane odpowiedzi