deliryk Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 mam taki problem: gdy dzis podszedlem do samochodu to po odsniezeniu okazalo sie ze ktos zwinal mi wszystkie 4 dekielki. gdy chcialem zglosic kradziez, to powiedzieli, ze musze znac wycene tej czesci- stad pytanie, czy ktos sie orientuje?, bo na stronce audii nie znalazlem. moge zadzwonic do salonu, ale bylbym pewniejszy siebie, gdyby ktos kto posiada ten sam model sie wypowiedzial, bo nie wiem czy to ich prawdziwy nr fabryczny: 4B0 601 165A. wygladaly identycznie jak na aukcji http://moto.allegro.pl/item868277254_audi_dekielki_kolpaczki_do_alufelg_idealne.html. jak ktos takie posiada i moglby zweryfikowac nr lub przyblizona cene nowych bez wizyty w salonie to bylbym wdzieczny za info.
krupskim Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ladne zdjęcie - szczególnie dlatego , że moje
Nosfer Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ladne zdjęcie - szczególnie dlatego , że moje Oczekujesz rekompensaty ?
jasam Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Ladne zdjęcie - szczególnie dlatego , że moje Oczekujesz rekompensaty ? ciekawe czy z AC się da coś wyrwać
Golem1 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Chyba że masz do AC wykupioną tzw. drobną szkodę to wtedy ubezpieczyciel pokrywa koszty do 500 lub coś takiego dokładnie nie pamiętam, natomiast najważniejsze jest to że skorzystanie z tej szkody nie wpływa ci na twoje składki AC czyli nic nie tracisz.
Rekomendowane odpowiedzi