Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż i kodowanie nawigacji RNS-E w Audi A4 B6/B7 od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak masz kamerę podlaczona?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 801,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam wrzucony jakiś tam moduł (bodajże z A6 C6). Sprawa dotyczy A3 8P polift. 

Opublikowano

Ja mam kamere za pomoca modlu od naszego kolegi z forum. Wykonywal takie moduły.

Opublikowano

Ja tez mam od niego. Woszu?

Opublikowano

Tak dokładnie. Juz nie pamiętam jak było to podłączane... 

A u ciebie po wrzuceniu wstecznego wycisza głośniki ?

Opublikowano

Podejde i sprawdzę bo teraz to w sumie nie pamiętam ale napewno calkowitej ciszy nie ma z tego co pamietam

Opublikowano

Ok ale gtunt aby sciszalo w w jakims stopniu. Tylkko skad sygnal trzeba wziac ? Z czujnikow ?

A masz tez kamere i czujniki ?

Opublikowano

Mam kamera i czujniki tak. Zaraz pojde do auta i zobacze

Opublikowano

Jednak mam pin RFSL na C2, sprawdziłem kodowania kilkakrotnie i chyba jednak ta 193G się gryzie z modułem parkowania.

Opublikowano

Sprawdz też może jakie masz kodowanie i jak możesz nagraj filmik jak Ci to wycisza.

Ja mam w EXEO wersje RNS LED 2010.

Opublikowano

Tam tylko w adaptacjach sie ustawialo jakas kamere cofania bodajze 3 opcje byly. Ale kodowania jako takiego to chyba nie ma nie?

Opublikowano

Ale ja mam w adaptacjach właczoną kamerę bo działa mi poprawnie.

Opublikowano

Identycznie jest u mnie...

Opublikowano
Dnia 30.05.2007 o 17:10, alvaro napisał:

Kod PIN w RNS E ......192

http://codecard.lt/car-radio/audi-aisin-navigation-rns-e-unlock-cd/prod_392.html

Rozpakowac nagrac na plytke CD dobrej jakosci programem Alkohol 120 z bardzo mala predkoscia np 2 lub 4.Wlozyc do radia i czekac na wgranie.Po wgraniu na wyswietlaczu jest numer.4 oststnie cyfry z tego numeru to jest PIN radia ktory trzeba zapamietac albo zapisac Pamietaj ze masz tylko 3 sekundy na otwarcie ekranu zeby wlozyc plytke.Jak nie zdazysz musisz ponownie odlaczyc zasilanie nastepnie podlaczyc i znowu tylko 3 sekundy na otwarcie.

Jakim profilem a alkohol 120% nagrać te płyte? (moze być pobrana z chomika? ma format : rns-kod.rar) jakieś ustawienia dodatkowe?

e2eba2b99e900ed5.jpg

aaac1584bc8897aa.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam Panowie 

Kupiłem a4 b6 w tym roku.Autko posiadało radio symphony 2 Din.Postanowiłem zamontować nawigację rnse. Kupiłem cały zestaw wraz z kamerą  cofania i tv . Podlaczylem już wszystko poza 2 kabelkami  które to mają iść do licznika. Potrzebuję pomocy pod które kable w liczniku muszę je podpiąć.  2 sprawa wygląda następująco nie znajduje mi sygnałów satelit GPS antena nie orginalna tylko fakra i płyta do navi też mam nie oryginalną . Jezzcze nic nie bylo kodowane moze to jest przyczyna . Z góry dziękuję za pomoc 

Opublikowano

A do symphony Ci nie ida cany? Po co do licznika chcesz isc po nie?

Opublikowano

Wiesz nie wiem . Od tego gościa co kupiłem zrobił mi taki poradnik jak to podpiąć i właśnie zostały mi te 2 kable . Podobno one predkac podają do navi . Nie wiem dlatego chce się spytać jak to jest bo poza radiem to mi nic nie działa. Muszę podjechać zakodowac to i wtedy będę pisał co jeszcze dolega mojej rnse. Dzięki za zainteresowanie i szybką odpowiedź 

Opublikowano

Tzn jakie 2 kable Ci zostaly? Cany?
Zobacz na rozpisce ze starej symphony gdzie byly i tam je podpinaj bez kombinowania.

Opublikowano

Słuchajcie

Przesiadłem się z Symphony 2 na RNS-e i mam problem: Nie mam sterowania z kierownicy ani tytułu danej piosenki na Fisie. Nie działa również podświetlenie przycisków. Co mam zrobić konkretnie ?

Czytałem coś o przełączaniu CAN-ów - Nie znam się na tym więc wolę zapytać : co mam konkretnie zrobić? Czy po tym przełączeniu muszę podpinać komputer i coś programować?  Z góry dzięki za wyrozumiałość

EDIT:

Wszystko ogarnięte. Post można usunąć

Edytowane przez PawelGiee
Pomyłka