Opublikowano 10 Stycznia 201016 l Witam w przeciągu miesiąca zdarzyło mi się 3 razy ze samochód w ogóle nie przyspieszał , raz wyprzedzałem i nagle stracił moc ,(zjechałem wyłączyłem i włączyłem samochód i normalnie przyspieszał) nie wiem co to moze byc nigdy wcześniej tak nie miałem. Jest to trochę niebezpieczne przy wyprzedzaniu... i przy normalnej jeździe..( dodam iż samochód nie zwalniał prędkość się utrzymywała ale nie przyspieszał)Dzięki za pomoc
Opublikowano 10 Stycznia 201016 l Wchodzi w tryb awaryjny i turbo nie dziala.Mialem podobny problem.Koledzy mi doradzil abym przegonil pozadnie samochod poniewaz bylo prawdopodobienstwo,ze lopatki sie zawieszaja. Musze przyznac,ze pomoglo. Pozdrawiam
Opublikowano 10 Stycznia 201016 l Wchodzi w tryb awaryjny i turbo nie dziala.Mialem podobny problem.Koledzy mi doradzil abym przegonil pozadnie samochod poniewaz bylo prawdopodobienstwo,ze lopatki sie zawieszaja. Musze przyznac,ze pomoglo. Pozdrawiam może być turbo i milion innych powodów, najlepiej jak sprawdzi VAGiem
Opublikowano 11 Stycznia 201016 l JA jak podlaczylem VAGa to mi nic nie pokazalo. bo trzeba było zrobić logi
Opublikowano 11 Stycznia 201016 l Nie pamietam dokladnie,ale chyba byly robione logi i tez nic nie pokazalo.To sie dzialo sporadycznie.
Opublikowano 11 Stycznia 201016 l ja mam to samo, trzeba bedzie chyba turbo rozebrać i porządnie wszystko wyczyścić
Opublikowano 11 Stycznia 201016 l Było tego tyle na forum że aż się nie chce pisać, wystarczy tylko użyć opcji: Tak jak koledzy mówią porządnie przegoń wóz, a jak nie pomoże to pozostaje czyszczenie turbawki.