Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[INNE] Lexus GS300 1st gen. JZS147 umyte fotki 1sza str.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pytam nawet na jakiej masce :polew:

:) OT[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 23:10_________________________________________________BTW jak bym miał operatora to bym pokazał jak strucel śmiga bokami

BTW Iverson widział z daleka strucla na A2 i zaraz miałem telefon :) czy to na pewno ja bo nie widział wcześniej w PL obniżonego strucla na żywo :polew:

Opublikowano

no widziałem tego ulepa... :decayed: , hid daje po gałach ,gleba kox...tak se myślę jaki młody emeryt ma bardziej najebane niz Vario , hehe no i miałem rację :decayed::D

Opublikowano

Filterek ITG do 300 KM zakupiony :kox: montaż next week

tylko zrób osłone która bedzie go chronic przed zasysaniem gorącego powietrza z komory. nie masz fmica wiec nie bedzie ci miało co schłodzić powietrze :decayed:

Opublikowano

Osłona będzie, BTW sprawdzam codziennie po trasie i cała rura dolotowa przed przepustnicą jest zimna, jest tam dużo miejsca i się nie grzeje, latem może być inaczej więc osłonę zrobię tak czy inaczej juz teraz :)[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 11:17_________________________________________________ITG zamontowany, nie zrobił na razie na mnie pozytywnego wrażenia, jest ciszej niż na no-name'ie, zobaczymy jak w trasie przy wyższych prędkościach będzie się sprawował :mysli:[br]Dopisany: 15 Luty 2010, 22:18_________________________________________________f7f6f06f59c69a64.jpg

no w trasie całkiem inaczej, lekko mruczy i dobra wiksa jest, co najlepsze to spalanie z tego co widzę o kolejny litr spadło,

Poziek i chyba korzeń dzięki za dobrą radę

Opublikowano

chyba korzeń dzięki za dobrą radę

Prędzej Moskal :wink4:

Ależ się zrobiło kororowo pod maską :P

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że ten ITG jest za mały do twojego silnika... :gwizdanie:

Opublikowano

Poziek ITG do 300 KM, średnica 77,5 mm na wyjściu, BTW nie mam 300 KM pod maską

Opublikowano

Poziek ITG do 300 KM, średnica 77,5 mm na wyjściu, BTW nie mam 300 KM pod maską

możesz mieć 300KM z półtoralitra pojemności a możesz mieć 300KM z 3 czy 4 litrów pojemności

trybisz ? :naughty:

Opublikowano

Trybię, ale silnik nie jest za bardzo wyrezany więc oscyluję w max. 240-250, pogrzebię teraz w wydechu i zobaczymy jaki będzie efekt

Opublikowano

Trybię, ale silnik nie jest za bardzo wyrezany więc oscyluję w max. 240-250, pogrzebię teraz w wydechu i zobaczymy jaki będzie efekt

chodzi o też o efektywność filtrowania a co za tym jak czyste powietrze zasysasz do silnika

po krótkim czasie będziesz zasysał sporo syfu :gwizdanie: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Generalnie masz rację ale na tym małym tkaninowym zrobiłem już z 10 tkm i jak zdejmowałem wczoraj rury do korekty długości nie było śladu syfu, inna sprawa, że teraz nie ma kurzu itp. z racji pory roku

Opublikowano

Vario przecinak na bogato :notworthy:. I właśnie taka powinna być kolej rzeczy czyli jak się przesiadać to na Lexusa :good:. Tylko Vario uważaj na blokujący się pedał gazu w Twojej luksusowej Toyocie :sarcastic:

Opublikowano

ITG zamontowany, nie zrobił na razie na mnie pozytywnego wrażenia, jest ciszej niż na no-name'ie, zobaczymy jak w trasie przy wyższych prędkościach będzie się sprawował :mysli:

no w trasie całkiem inaczej, lekko mruczy i dobra wiksa jest, co najlepsze to spalanie z tego co widzę o kolejny litr spadło,

nie masz turbo to go nie słychać :gwizdanie:

spryskałeś filtr olejkiem ????[br]Dopisany: 19 Luty 2010, 09:32_________________________________________________

Racja, to MOSKAL - thnx

:gwizdanie: :kox::naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Filtr już się odezwał ale nie jest "uciążliwy" jak w Hondzie :) miło mruczy do 4000 a od 4000 do 6700 jest już niezła melodia :)

Pedał gazu już mi się kilka lat temu zablokował jak wchodziłem w zakręt, nieźle się spociłem, dokładnie się zablokował pod dywanikiem, jedynie szybki refleks i wrzucenie luzu mnie wtedy uratowało a jechałem z rodziną i żoną w ciąży :wallbash:

Opublikowano

Nieciekawa sprawa. To dobrze, że zachowałeś zimną krew do końca :good:.

Fajne autko i raczej się nie powinni do niej przykolegować :cool1:.

Opublikowano

Co z Lexem? Bo widzę, że już nie masz w profilu..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...