kris_rs Opublikowano 30 Maja 2007 Opublikowano 30 Maja 2007 moze i to głupie ale dopiero co go kupiłem i mam do wymiany łożysko w klimie lecz sprzedawca dał mi całość i czy w tej całej klimie jest jakis płyn ?? nie mam na mysli freonu tylko w samym urządzeniu czy jest jakis płyn ??
kris_rs Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Opublikowano 30 Maja 2007 no mianowice to ze w tym drugim to nie huczy!!!
Iverson Opublikowano 30 Maja 2007 Opublikowano 30 Maja 2007 Nazwij temat poprawnie bo nie wiadomo o co chodzi
Gość Iceman Opublikowano 30 Maja 2007 Opublikowano 30 Maja 2007 wymień tylko łożysko lub całe koło ale to nietakie proste
pre_pl Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 nie mam na mysli freonu tylko w samym urządzeniu czy jest jakis płyn ?? Nie ma freonu od dawna, jest czynnik R134A i olej (PAG). Niestety nie pamiętam w jakim stosunku (oleju jest jakoś 10x mniej ?)
kris_rs Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2007 co tu duzo mówic, wymieniłem rorzad olej dostałem sie do kompresora klimy chciałem wymienic i ZONK!!! Prawdopodobnie dał mi z noweszego modelu bo nie pasuje montaż , zupełnie inne mocowanie
Rekomendowane odpowiedzi