Opublikowano 18 Lutego 201610 l Autor dobry adaptyer to zero problemów z głosnoscią, ten adapter z regulacja tyłu to dziadostwo, regulacja tyłu ma być z poziomu radia! Ma to grać jak fabryka pod wzgledem obsługi, jakosć jest nawet lepsza niz spod fabrycznego radia.
Opublikowano 18 Lutego 201610 l Tak, ale niektóre obcinaja za mocno sygnał na tył. Przecież biorą sygnał po końcówce mocy. Czyli w radiu zawsze jest regulacja.
Opublikowano 18 Lutego 201610 l mi nie przeszkadza. podregulowałem na radiu i wyrównałem przód z tyłem
Opublikowano 18 Lutego 201610 l Autor Tak, ale niektóre obcinaja za mocno sygnał na tył. Przecież biorą sygnał po końcówce mocy. Czyli w radiu zawsze jest regulacja. nie ma regulacji albo graja wszystkie głosniki albo nie gra żaden przy regulacji faderu jesli zastosuje sie tą gorszą przejściówke. Sygnał brany jest wtedy z 2 kanałów, a 2 pozostałe zostaja pominiete.
Opublikowano 19 Lutego 201610 l Poda ktoś link allegro z jakimś sprawdzonym adapterem ? Kolega wyżej pisze że mu tył słabiej gra. Zależy mi na czyms lepszym. Adapter potrzebuje do systemu Nokia.
Opublikowano 19 Lutego 201610 l Np. te były dobre http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5586623654
Opublikowano 19 Lutego 201610 l Mam takie wyprowadzenia z tyłu radia : Na pewno ten adapter bedzie pasował ? System jest Nokia
Opublikowano 19 Lutego 201610 l Tak podejdzie. Czarna zasilająca z Twojej instalacji do radia. Ciemno brązowa z adaptera do radia a do jasno brązowej adaptera podpinasz Twoją brązową z instalacji. Komplet kostek mini-iso (żółta, zielona, niebieska) do czerwonej adaptera. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Edytowane 19 Lutego 201610 l przez Hezen
Opublikowano 21 Lutego 201610 l Kojarzy ktoś czemu mój Pioneer sam się podgłasza? Czyżby funkcja gala działała także na radiu nieorginalnym ? Jak to wyłączyć? Oszaleć idzie[emoji14] Edytowane 21 Lutego 201610 l przez Joziek79
Opublikowano 21 Lutego 201610 l Jak na wyświetlaczu widać jak volume samo idzie do góry to masz coś z panelem. Drugą możliwością są piny kabli lub kostki które dobrze nie łączą. A kolejny trop prowadzi do ustawien radia. System nagłośnienia nie posiada sterownika w którym mogłoby się coś zapisać. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Edytowane 21 Lutego 201610 l przez Hezen
Opublikowano 21 Lutego 201610 l Na wyświetlaczu jest spokój, nie pokazuje że się podgłasza, stoi w miejscu. Piny sprawdzałem są ok. W poprzedniej a4 też tak miałem (też radio Pioneer). Gdy przyspieszam gra głośniej
Opublikowano 21 Lutego 201610 l Na wyświetlaczu jest spokój, nie pokazuje że się podgłasza, stoi w miejscu. Piny sprawdzałem są ok. W poprzedniej a4 też tak miałem (też radio Pioneer). Gdy przyspieszam gra głośniej Szukaj w ustawieniach opcji AVC lub ASL i ustaw na 0Jest to opcja w pioneerach odpowiadającą za podgłaśnianie dzwięku w zależności od prędkości. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 Lutego 201610 l O dzięki dziś w drodze do pracy pokombinuje[emoji14] ASL było włączone Teraz muszę tylko sprawdzić czy pomogło Jeszcze raz dzięki Edytowane 21 Lutego 201610 l przez Joziek79
Opublikowano 25 Lutego 201610 l Witam adapter już dotarł do mnie mam teraz takie pytanie. Tak powinno wyglądać podłączenie tego separatora antenowego i zasilanie tylnich głośników ? Przeglądałem forum i chce się tylko upewnić Edytowane 25 Lutego 201610 l przez fenri95
Opublikowano 25 Lutego 201610 l Chyba dobrze. Chociaż miałem kiedyś radio które dawało plus tylko w czasie grania radia, jak włączyłem Minidisc tył przestawał grać.
Opublikowano 25 Lutego 201610 l Podłączyłem w takiej postaci i działa tylko tył wydaje sie jakby grał ciut ciszej.