audiomaniak Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 słabiej świecą, ale przynajmniej nie na żółto
antonio Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 mit obalony --> ledy wywalaja bład:)
topor Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 mit obalony --> ledy wywalaja bład:) dokładniej to tak, pierwsze wrazenie po założeniu jest ok, aleee ... led swieci słabiej, wygląda wg mnie nienajlepiej, lampa wyglada nienaturalnie, jutro wracam raczej do zwykłej zarówki.
suwerus Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2011 W takim razie tylko moj typ tak ma, że nie wywala błędu. Dziwne i szkoda. Może i świecą troszke słabiej ale to i tak przeciez światła do jazdy dziennej i nie muszą mi oświatlać drogi tak więc mi sie podoba i przy nich zostaje. Mam tylko nadzieje ze jeszcze troszke posiacą :gwizdanie:
danielo Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ja będę zakładał dopiero za 2tyg.już czekają w Polsce.Założę to zobaczymy co będzie u mnie,napisze w Twoim wątku.
danielo Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 sprawdzał ktoś jeszcze te ledy w jakiejś innej b7?? Ja sprawdziłem,i niestety u mnie wywala błąd na fisie A i jeszcze po włożeniu do lamp nieciekawie one wyglądają,jakoś niepasują do tych lamp.
Rabbi Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 u mnie ledy też nie wywalają żadnego błędu
suwerus Opublikowano 19 Października 2011 Autor Opublikowano 19 Października 2011 u mnie ledy też nie wywalają żadnego błędu Ciesze się, że komuś sie udało. Już naprawde myslałem, że tylko moj tym tak ma. Tak apropo to ciekawy jestem czy taka modyfikacja jest dozwolona prawnie. Ogladałem jakis czas temu "Uwaga Pirat" i zatrzymali do kontroli samochod w ktorym byla instalacja led w przednich reflektorach(w środku lampy, podklejony pasek ledowy). Kazali mu to zdjać bo reflektor nie mial na to atestu. Zabrali mu dowod za to. Ciekawe jak by bylo tu. Pozd Piotr
rafael7575 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 extra zgapie od ciebie te zarowki do jazdy dziennej, pozdro
P-U-M-A Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Musicie szukać żarówek gdzie w tytule aukcji znajdują się słowa "can bus" nie wiem co to oznacza ale w aukcji pisze zazwyczaj że żadnych błędów nie wyświetla po zastosowaniu tych żarówek. Ja kupiłem właśnie takie postojowe oraz podświetlające tablice rejestracyjną i cisza na fisie.
suwerus Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2017 Na sprzedanie w dobre ręce. Aktualny przebieg 303 i wciąż super smiga.
suwerus Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Opublikowano 5 Lipca 2017 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6881460710
suwerus Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2017 http://allegro.pl/show_item.php?item=6919988378 Czy nikt nie szuka zadbanej i bezwypadkowy sztuki? Jak ktoś jest chętny to niech pisze propozycję.
Rekomendowane odpowiedzi