mat a4 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 witam w a4 b5 97r 1.9 tdi afn da rade zdjąc z pólosi przegub wewnetrzny zeby załorzyc taki http://www.allegro.pl/item878533460_przegub_wewnetrzny_passat_b5_b6_audi_a4_nowy.html#gallery czy czeba cala pól oske kupowac
sołtys85 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Wystarczy sam przegób to nie renault, że trzeba całe podzespoły wymieniać. Szukaj spośród firm lobro i spidan jak chcesz juz nie mieć z tym problemu.
tw182 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 podepnę sie pod temat co by nowego nie zakładac. Czy przegub wewnętrzny puka przy ruszaniu i przestaje w momencie wcisniecia sprzęgła? Przy skręcie w prawo stukanie jest mocniejsze, a przy skrecie w lewo słabsze niz te gdy jedzie sie na wprost. Dodam ze pukało jakos miesiąc temu przez tydzien od świat nie pukało i teraz znowu zaczęło
Daimos Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 podepnę sie pod temat co by nowego nie zakładac. Czy przegub wewnętrzny puka przy ruszaniu i przestaje w momencie wcisniecia sprzęgła? Przy skręcie w prawo stukanie jest mocniejsze, a przy skrecie w lewo słabsze niz te gdy jedzie sie na wprost. Dodam ze pukało jakos miesiąc temu przez tydzien od świat nie pukało i teraz znowu zaczęło jeżeli puka na skręconych kołach to będzie to przegub zewnętrzny
tw182 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 to wiem, kiedys w passacie mi pukał ale tylko przzy skreconych a tu jadąc na wprost tez puka..
rob471 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 no wlasnie czy ktos zna sposób jak to ustalic który stuka aby nie trzeba bylo bujac sie po mechanikach tylko zrobic to samemu. ostatnio jak chcialem wymienic ta gumowa oslone na przegubie to mechanik mi powiedzial ze to duzo pracy i czacu zajmie bo musi polos ze skrzyni wyjasc NACIAGACZ dobrze ze troche grzebe w tych autach tomu wyjasnielem wygonil mnie z garazu :tongue4:
tw182 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 ja juz znam bo tak zrobilem, zszedłem do kanału i szarpałem półośką, było czuć luz i stukanie przy walniętym przegubie.
borusinski Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 wymieniłem sam.najpierw zewnetrzne.pukanie sie zmniejszyło. teraz biore sie za wymiane wewnetrznych ale do tego potrzebny już kanał, chetnie pomoge pisać na @.
Rekomendowane odpowiedzi