gawey Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Hey wszystkim ostatnio znalazlem w swoim aucie taka wtyczke i nie wiem od czego ona jest bo byla odlaczona ? Zgory dzieki za odpowiedz
wojtek26 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 A powiedz gdzie to znalazłes, w wiekszosci wiazka podstawowa jest przystosowana do różnego rodzaju wyposazenia i wówczas sa puste wtyczki
grzesiek88 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 A powiedz gdzie to znalazłes, w wiekszosci wiazka podstawowa jest przystosowana do różnego rodzaju wyposazenia i wówczas sa puste wtyczki n właśnie sprecyzuj w którym miejscu ją znalazłeś
piotrpz87 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 O ile się nie myle jest to kostka za klimatronikiem tzn. za panelem sterującym i w miejscu gdzie jest radio. U mnie jest ona podłączona i owinieta właśnie tą pianką jak na zdjęciu
lukaszdl Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 ta kostka znajduje się przy prawym natkolu mam taką samą kostkę odłączono i też nie wiem do czego służy
gawey Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 Znalazlem ja kolo nog pasazera Kolo kola przedniego
seba1-2 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 masz elektryczne szyby z przodu lub z przodu i z tyłu??[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 21:02_________________________________________________albo podgrzewane lusterka??
_Solar_ Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 podczas montażu pogrzewanych lusterek równiez natknąłem sie na taka kostke.I tez nie wiem za co ona odpowiada.Widocznie ma tak juz byc.Żadnego wolnego miejsca na jej wpiecie nie znalazłem
gawey Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 elektryczne szyby mam z przodu i z tylu ale podgrzewanych lusterek nie
miroslaw lupa Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 masz lampke ktora swiecii na nogi gdy otwierasz drzwi? moze ta kostka jest wlasnie od tej lampki?
Rekomendowane odpowiedzi