jelczak Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Witam. Chcę kupić używaną przekładnię kierowniczą i teraz pytanie w którą lepiej jest zainwestować we Francuską Koyo rurową czy Niemiecką ZF odlewaną która według was będzie lepsza? Dzięki i pozdrawiam.
Wihajster Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Witam. Chcę kupić używaną przekładnię kierowniczą i teraz pytanie w którą lepiej jest zainwestować we Francuską Koyo rurową czy Niemiecką ZF odlewaną która według was będzie lepsza? Dzięki i pozdrawiam. Koyo to japońska a nie francuska jak już Polecam Koyo
Wihajster Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 A to skąd jest? mają widocznie oddział we Francji
jelczak Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2010 Czyli mówisz że koyo będzie lepsza mimo że ma konstrukcję rurową? Bo w nowych a4 jest z tego co widzę tylko odlewana.
ROBERT Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Ja jak zmieniałem (też na używkę) w oryginale miałem KOYO, a założyłem ZF i jest
jelczak Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2010 Dzięki. Też mi się wydaje że ZF będzie lepsza w końcu to made in germany.
ROBERT Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Dzięki. Też mi się wydaje że ZF będzie lepsza w końcu to made in germany. Według mnie to bez różnicy KOYO czy ZF. Ja akurat założyłem ten drugi bo taki był, a nie przez to że uważam, że jest lepszy
bartek213 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 kup sobie kolego zf z amortyzatorem drgan takie przekladnie byly w 2.5tdi i w esach duzo lepeij bedzie Ci sie jezdziło
Rekomendowane odpowiedzi