Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajne foto, niby nic szczegolnego na nich nie ma, a jest klimacik :hi:

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 180 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bylo dobrze :naughty:

Opublikowano

zabije Was:)

Opublikowano

tylko żebyś na śniatowie się z nimi nie pokazał bo będzie wstyd :embarrassed:

Opublikowano

Na Śniatowo biorę Twoje :P a Ty więcej takich opon mi nie załatwiaj :D

Opublikowano

Ty nie zganiaj już na opony bo opony są ładne :tongue4:

Opublikowano

Jasne jasne. A co do sniatowa. Jakby tylu nas bylo co wczoraj plus koledzy piatek,majkel,baryla,osam,davidoff,dawid, marcin,aruz, kurde fajny peletonik na rozpoczecie sezonu bysmy splodzili:)

Opublikowano

Termin juz jest 100% majowkowy Śniatowa?

Opublikowano

Jeszcze nir

Opublikowano

mnie na sniatowie nie bedzie :(

robimy ognisko jakies w niedziele teraz czy nie ?

Opublikowano
  • Autor

Ładna foto relacja :good: :good: :good: / Ja mogę na ognisko wpaść.... a kto jeszcze reflektuje ??? :mysli:

Opublikowano

E tam chłopaki, ja o tą fele tak nie zwróciłem uwagi jak na pracę tej "fałósemki" wolnossącej. Później trochę z nieśmiałością odpalałem moje traktorowe 131 kucy. Marcin musisz mi nagrać ten dźwięk to będę sobie go odtwarzał w wolnych chwilach. Ogólnie cieszę się panowie że was poznałem.

Opublikowano

Na tych parkingach kolo Glebokiego? Jestem ZA.

Opublikowano

arris spoko hehe i tez sie ciesze ze poznalem new twarze.. Jedyny ktory sie nie nabija z moich wywalonych laczy hehe. Kurde zeby to byla sobota ale w niedziele jestem w domu wiec nawet sie nie pisze.

Opublikowano

zaproponowałem niedziele bo ostatnio była proponowania sobota i był niewypał.. jezeli na sobote znajdą się chętni to ja nic przeciwko nie mam ;) tylko chcial bym ustalic to jak najszybciej a nie dzien przed.. :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Może być sobota Marcin wpadnie :> Piszcie swoje propozycje jak jest więcej chętnych to robimy listę.... :mysli:

Opublikowano

od roku sobie powtarzam, ze zarzucilbym jakas kielbacha z ogniska :naughty: jakby co to moge troche drewna wrzucic do avanta i przywieść na miejsce :good:

Opublikowano

Wiesz Marcin u mnie Fela 15 tez nie wyglada ciekawie, ale szczegolnie o tej porze roku wazne jest bezpieczenstwo i rozwaga. Ja chetnie teraz tez jezdzilbym na 18 bo sa ladne ale gdy przy hamowaniu przylozysz w kraweznik masz po feldze - szczegolnie aluminiowej ktora przy prostowaniu peka. Kolejna rzecz, im nizszy profil opony tym mniej gumy chroni obrecz, a wreszcie kolejny aspekt finansowy - nie kazdego stac na dobra opone w duzym rozmiarze. Poza tym ja staram sie nie opiniowac na temat kogos fur, tylko sluchac i obserwowac, uczyc sie od lepszych. Fura ma zadowolic przede wszystkim wlasciciela i jak on jest z niej dumny jest git. Jezeli widze palanta ktory sie pucuje autem przed publika i robi to tylko po to - jest wedlug mnie burakiem. Mimo "ze ma Merca CLS-a" o ktorym wspominales na spocie. Dobra koncze bo kolaborat prawie napisalem.

Ps.: Ktos pytal sie ile dalem za springi H&R - nowe kosztowaly mnie dokladnie 150 euro za komplet.