Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie knujemy jakis zlocik w niedziele?? Wypada pierwsza niedziela wrzesnia, zgodnie z tradycja. Godz 18, Waly Chrobrego zjazdowa kostka brukowa. Kto by ewentualnie sie pisal??

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 180 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja jestem za :cheesy: dobrze by bylo powiadomic ludzi ktorzy na forum nie wchodza ale ja pisze teraz z tel i troche bym mial z tym rzezby wec jak by sie komus chcialo......... :gwizdanie:

Moge ew wyslac sesy :wink4:

Opublikowano

Ja ostatnio wyslalem wiadomosc o spocie do ponad 1000 osob z samego szczecina i pojawilo sie raptem 4 auta ;( ;( ;(

Opublikowano

mnie w szczecinie nie bylo :tongue4: ale w tą niedziele podjade o 18.. moze ktoś bedzie.. jak by ci się chciało to mozesz tam popisac jeszcze raz hehe ale najlepiej pisac na gg jak ktos na forum nie zaglada to i pw nie odczyta ...

Opublikowano

Ale PW jest polaczone z poczta, dostanie PW na forum to automatycznie wysyla mu na maila wiadomosc ze ma wiadomosc na klub a4

Opublikowano

No tak :P o ile wszyscy sprawdzaja maila:D widze ze dzis nie ma sensu jechac na waly bo nikt sie nie odzywa wiec sobie darujmy :wallbash:

Moze w jakims dniu w tygodniu sie zgadamy zeby chociaz trzy osoby napisaly ze beda?

A jak by sie okazalo ze pare osob sie znajdzie to dajcie znac na tel 531000561

Opublikowano

Szkoda ze wczesniej nie wszedlem na forum bo pucowalem auto troche mi to zeszlo i pojechalem prawie odrazu na waly. A tu lipa nikogo nie bylo. Straszna kaszana z tymi zachodniopomorskimi spotami.

Opublikowano

przyjeżdżajta w niedziele o 21:00 na błonia tam bmw klub zawsze jest ;P

Opublikowano

No bmw klub jest ale jedna czy dwiema a4 to my tam wiele nie zdzialamy.. moze zrobmy jakiegos spota w tygodniu? Tylk zeby wiecej osob sie wypowiedzialo.....mi kazdy wieczor pasuje

Opublikowano

Mi jaki kolwiek wieczor w tygodniu odpoda (praca). Jesli juz mowa o wieczorze to mam dwa do dyspozycji, sobote i niedziele. Ze spotami w tak duzym miescie jak szczecin jest totalna miernota.

Opublikowano

mi w tyg pasuje po 18 bo do 18 praca

Opublikowano

mi tez pasuje , jak sie wiecej osob znajdzie to dobrze by bylo zrobic wkoncu jakiegos spota :hi:

Opublikowano

Wiekszosc w ciagu tygodnia pracuje, wiec sadze ze latwo nie bedzie. Weekendy bardziej pewne sa.

Opublikowano

ja jestem za spotem w tygodniu, z weekendami ciężko :wink4:

Opublikowano

Wiekszosc w ciagu tygodnia pracuje, wiec sadze ze latwo nie bedzie. Weekendy bardziej pewne sa.

no ale w weekendy nikt nie przyjezdza..

a za tygodniem są już dwie osoby

Opublikowano

Coraz wiecej osob sie odzywa:) to co kombinujemy w nastepnym tygodniu spocik? Np sroda o 19 na walach ?

Opublikowano

jestem za :)

Opublikowano

może 18-30??i np czwartek bo lepiej mi pasuje?? :naughty:

Opublikowano

mi pasuje czwartek 18:30