Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 179,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

może być, najwyżej się chwile spóźnię :P

Opublikowano

to jak ? czwartek 18 30 czy znowu lipa ?

Opublikowano

ja jestem w czwartek o 18:30 na wałach

Opublikowano

Panowie,będę bez opóźnień. Mam nadzieje, że nie będzie to solo spot. :decayed:

Opublikowano

i były AŻ 3 osoby wypasik frekwencja jak zawsze najlepsza :D

Opublikowano

oj tam, oj tam :pali:

Opublikowano

ale i tak bylo warto wpasc :) jak by tak z kazdym spotem wpadaly dwa auta wiecej.. :gwizdanie:

nastepny za dwa tygodnie w czwartek o 18 30 ?

Opublikowano

Wybieracie akurat taki dzien w ktry jestem we wroclawiu. A nie lepiej jakis weekend...??

Opublikowano

w weekend to musiałbym dygac 55km w jedna stronę żeby przyjechać postać godz i biorąc pod uwagę to że przyjadą np 3 osoby to nie bardzo mi się opłaca a np poniedziałek, wtorek i czwartek o godz 18:30 na ogół mi pasuje i dlatego taka propozycja i nawet nie byłem sam jak nieraz niektórzy w niedzielę :kox:

Opublikowano

Masz diesla i jeszcze narzekasz ze Ci sie nie oplaca. Niech Ci spali te 7 ltrow to wcale nie tak duzo w porownaniu z moimi 14 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Opublikowano

ale to jest nie opłacalne gonić tyle km kiedy frekwencje jest poniżej wstydu dlatego i ja nie przyjeżdżam na spoty ponieważ szkoda paliwka

Opublikowano

i wlasnie przez to nikt nie przyjezdza... bo nikt nie przyjezdza :wallbash: :>

Opublikowano

albo niema ich w kraju :gwizdanie:

Opublikowano

i dlatego padl pomysl w tygodniu i były już 3 auta :D:tongue4:

Opublikowano

no nie powiesz mi ze każdy wyjeżdża na niedziele za granice :kox: hehehe

ale tak na serio to w tygodniu tak jak Cysiu napisał były trzy autka więc sądze ze czwartek 18 : 30 może być lepszy niż niedziela w którą nikt nie przyjeżdżał a w weekendy co jakiś czas spotkamy się na jakimś ognichu lub czymś podobnym.. :gwizdanie: hm ?

Opublikowano

Nie no jasne, najlepiej myslec; "a nie przyjade bo i tak nikogo nie bedzie" jak tak z 5 mysli to wiadomo ze nikogo nie bedzie. Bylo cieplo to mozna bylo zrozumiec ze kazdy gdzies z rodzinka wybywal na jakis wypoczynek, teraz nie ma ani ciepla, ani wakacji a spotow dalej w weekendy nie ma. Nie dogodzi sie. Faktem jest ze grupa zach pom jest daleko w tyle jesli chodzi o spoty. A szkoda bo kiedys na spotach bywalo po kilkanascie aut i pogoda nikomu straszna nie byla. Przyjezdzalo sie, pogadalo, milo spedzilo czas. No ale stara ekipa sie wykruszyla niestety.

Opublikowano

ale tak na serio to w tygodniu tak jak Cysiu napisał były trzy autka więc sądze ze czwartek 18 : 30 może być lepszy niż niedziela w którą nikt nie przyjeżdżał a w weekendy co jakiś czas spotkamy się na jakimś ognichu lub czymś podobnym.. :gwizdanie: hm ?

no nie kazdy ale niektorzy co czasem by przyjechali na spota pracuja zagranica np i nie ma ich miesiacami....

Opublikowano

no nie kazdy ale niektorzy co czasem by przyjechali na spota pracuja zagranica np i nie ma ich miesiacami....

wiem, tez mnie 4 miesiące nie było..

ale pogadajmy moze o tym kiedy robimy nastepnego spota jak juz sie tyle osób nareszcie odezwało ;d

Opublikowano

zróbcie spota gdzie jest grill gdzie posiedzimy ekipą troszkę więcej jak 30 minut bo akurat nie którzy tak mają przerwę od dziewczyn każdy bierze swoją panne troszkę węgla kiełbaski i inne żarcie i się jedzie czy na lotnisko czy gdzieś nad jezioro i spędza się tam pół dnia jak nie więcej tak jak to były organizowane spoty w zeszłym roku jak było nas naprawdę dużo Martinez wie o czym ja mówię i Cysiu też będzie wiedział jak powiem że dla porównania przypomnę ińsko w zeszłym roku