Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no prosze ile osob :naughty: ja tez oczywiście bede :)

co do vaga to galec cos tam mi obiecywal ostatnio na kluczewie bo sie zagadalismy i zapomnialem ze wtedy mial więc moze zabierze :gwizdanie:

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 179,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mówiłem że może w tygodniu lepiej wypalą i póki co to chyba tak się dzieje zobaczymy jak dalej

Opublikowano

sport__spot_135.jpg

Opublikowano

sport__spot_135.jpg

jak by nie mogli tydzien pozniej :disgust:

Opublikowano

Ja niestety dzisiaj nie dam rady :disgust: ale na kolejnym spocie jestem bankowo :)

Opublikowano

ja tyż jeszcze siedze w pracy.... ;( jeszcze z 1,5h takze mnie tez nie bedzie...

Opublikowano

Eh ja dopiero dotarłem do domu więc lipa nie dotarłbym :(

Opublikowano

kurde no tak ladnie sie zapowiadało :(

a wyszlo ..

DSC03998.jpg

Opublikowano

Niestety jak się pracuje to nie zawsze da się rade zaplanować sobie popołudnie, czasami plany szefa nie pokrywają się z Twoimi :disgust:

Opublikowano

Ja dopiero niestety dzisiaj nad ranem wróciłem z Niemców.. W weekend chyba lepiej bedzie co? Przynajmniej nikt, no pawie nkt pracy niema..

Opublikowano

Ludzie, jutro (niedziela) zlot na kluczewie z torem zręcznościowym i kreską, zbiórka real słoneczne 9:30 a o 11:00 na kluczewie sie wszystko zaczyna, organizuje bmw klub więc będzie kultura. wstęp oczywiście darmowy. przybywajcie

Opublikowano

Tiaaaa widze te wasza piekna frekwencje na te czwartkowe spoty :shocked:

Nie zebym byl zlosliwy, ale to bylo do przewidzenia, czwartkowe spoty niczym sie nie roznia w frekwencji od tych niedzielnych, a po prawie tygodniu roboty nikomu zbytnio sie nie chce wyjezdzac na spoty. nie wspominajac juz o tym jak tu kolega wspomnial ze nie zawsze mozna sobie cos z gory zaplanowac bo taki ot madry szef musi ci popsuc plany przy czwartu. Ja obstawiam nadal nad niedziela. Wiecej ludzi i mniej wymowek. Teraz juz nie ma praktycznie cieplych dni, grille, plaze, wakacje dzieci juz sie skonczyly a wiec i wypadow z rodzinka tez juz tak nie ma. I gdyby ludzie na prawde chceili sie spotkac pogadac to by sie spotkali.

Spiidy - Ty byles w civic clubie i frekwencja byla na prawde dobra jesli chodzi o spoty. Nie wiem nie bylem ale wierze na slowo

Cornek - Ty byles tez w klubie BMW i frekwencja tez jest nie mala, zreszta tez uczestniczylem w ich spocie i wiem ze sie spotykaja bez zadnego problemu.

Jak widac Ci ludzie niczym sie w zasadzie nie roznia od nas, tez maja prace, dom rodzine, a jednak potrafia sie zorganizowac.

Dla czego A4 ma byc gorsze, udowodnijmy innym i przede wszystkim sobie ze tez potrafimy sie zgrac i gospodarowac czasem tak, by sie spotkac.

Opublikowano

jakby nie patrzeć to frekwencja byla trzy razy wieksza niz jak jezdziles sam wiec nie mow ze niczym sie nie rozni...;]

mi pasuje kazdy dzien wiec nie chce mi sie klocic o terminy. tylko ze tutaj sie udziela pare osob i nie ma z kim czego ustalac.

a watpie zeby po takich postach jak twoj wiele sie zmienilo... po prostu cza chciec :hi:

Opublikowano

nie chcę nikogo obrażać itd ale ostatnie spoty jakie się odbywały w szczecinie (w sezonie letnim) odbywały się w szczecinie i byli wszyscy tylko nie ludzie ze szczecina więc nie miejcie za złe ludzią nie mieszkającym w szczecinie ponieważ my mamy do przejechania troszkę kilometrów a mimo to przyjeżdżaliśmy tylko że to się staje nudne. organizuje się spoty w szczecinie i ludzie mieszkający w szczecinie nie potrafią znaleść czasu na przyjechanie na wały a oczekujecie tego od ludzi którzy nie mieszkają w szczecinie

Opublikowano

Panowie spokojnie idzie zima zaraz bedziemy mieli okazje aby umowic sie na grupowe ognisko i sanki :)

Opublikowano

dokładnie macieju to może pare spotów np u was w stargardzie i zobaczymy ilu ludzi ze szczecina przyjedzie do was mam połowe tego co do szcz więc może i bym się pofatygował :D

Opublikowano

ja mam jedynie 20 kilometrow wiecej ;) a co do zimy to fakt ognisko plus Quattro-wanie :D

Opublikowano

co do civicklubu to spoty były w srode :) a pozniej jeszcze doszly w niedziele .. i zawsze troche aut .. zadko ponizej 10ciu.. nie wiem jak to dziala ze w szczecinie jest tyle audików a nikt nie ma czasu ani w niedziele ani w tygodniu. albo ludzie nie wiedzą ze są spoty albo sie tym nie interesują a jezeli sie nie onteresują to na sile nie ma co namawiac :)

moze umówimy sie na piwo a nie na spot autem ? tylko najgorzej z przyjezdnymi zza szczecina bo jakoś trzeba wrócic ale jak by tak się znalazla z jakiejs okolicy jedna osoba chetna do prowadzenia auta i cztery chetne do wypicia piwa.. :)

Opublikowano

w listopadzie będzie na kluczewie kolejny zlot bmw klubu, jak poznam więcej szczegółów to napiszę to może tam większym gronem się wszyscy zjadą :][br]Dopisany: 18 Październik 2011, 21:53_________________________________________________co do cyklicznych spotów audi to wrogiem jest częsta zmiana godzin i miejsc ;P

pamiętam jak byłem latem na ognisku na dziewokliczu i było superaśnie :] można by ustalić któryś dzień w łikend.

Opublikowano

w listopadzie będzie na kluczewie kolejny zlot bmw klubu, jak poznam więcej szczegółów to napiszę to może tam większym gronem się wszyscy zjadą :][br]Dopisany: 18 Październik 2011, 21:53_________________________________________________co do cyklicznych spotów audi to wrogiem jest częsta zmiana godzin i miejsc ;P

pamiętam jak byłem latem na ognisku na dziewokliczu i było superaśnie :] można by ustalić któryś dzień w łikend.

tylko powiec ze 6 listopada to bedzie :notworthy: jak nie to znow mnie ominie dobra impreza :wallbash: