Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na chociwlu jest calkiem spoko i spotyka sie tam nie tylko bmw;p kiedys czesto były tam spoty róznych marek..

miejsce jak najbardziej :good:

to jak niedziela 18.12.11 pasuje ? powiedzmy 13:00..

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 179,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mi pasuje ;) obym zdazyl zime zakupic :D

Opublikowano

wiecie do tego placu jest max 500m a tam co pisalem to sa stoliki i lawki i tam mozna jakiegos grilla odpalic

Opublikowano

o ile wyzdrowieję do tej pory to czemu nie

Opublikowano

ja w zasadzie tez moge sie dopisac do listy

Opublikowano

mozna poprubowac powysylac PW i jakos inaczej zachecic fajnie by bylo licznie sie wkoncu spotkac

Opublikowano

Cysiu zrobił byś screen-a z mapy google z tym miejscem zeby kazdy wiedzial gdzie to jest :wink4: ?

ja napisze sms-a bądź na gg do ludzi których mam numery:) przekażcie tez tym których macie.

wysylam wiadomość mniej wiecej taką:

w niedziele 18.12.11 o godzinie 13:00 niedaleko "chociwla" - lotnisko na autostradzie odbedzie sie spot a4, bedzie gril, pogadamy itp itd, wiecej informacji na forum w temacie o spotach od strony 130. spiidy

Opublikowano

jesli bede to na bank zajade :D

Opublikowano

to i może ja podlece :palacz:

Opublikowano

zapraszamy zapraszamy :)

Opublikowano

I ja również spróbuje się pojawić :) :> :tongue4:

Opublikowano

witam wszystkich z zach.pom. szukam włąśnie gdzie można bezpiecznie i bezproblemowo usunąć DPFa w Szcecinie lub okolicach. Czy znacie kogoś godnego polecenia. Może Carserwis ? Zależy mi żeby było to zrobione profesjonalnie i jeździć po operacji bez batorego.

Opublikowano

kolego to jest temat o spotach;p nie zmieniaj tematu bo się rospiszemy o czymś innym niż spot i znowu nie wypali :wallbash::kox:

już lepiej tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=116768.765 :)

Opublikowano

witam wszystkich z zach.pom. szukam włąśnie gdzie można bezpiecznie i bezproblemowo usunąć DPFa w Szcecinie lub okolicach. Czy znacie kogoś godnego polecenia. Może Carserwis ? Zależy mi żeby było to zrobione profesjonalnie i jeździć po operacji bez batorego.

w zasadzie to jak możesz to przyjedz na spota przy grillu i coś pewnie koledzy wtedy Ci polecą

Opublikowano

Czyli ten spocik jest w Szczecinie? ja raczej mimo wielkich chęci nie dam rady, bo do 22 z moją Adą siedzimy w wawie... wiem, że pod mirosławcem się szykuje na pasie pasterka 24.12 , przyjeżdzaja wszyscy chetni zmotoryzowani :P

Opublikowano

narazie nie gadajmy o tak odległuch terminach;p

jak ktos ma to moze jakies suche drewno zabrac lub inne rzeczy przydatne przy gnisku :) ja wezmę pare kawałków drewna..

robimy jakąś liste czy tak poprostu wpadamy ?

Opublikowano

ja niestety odpadam w przyszłym roku szykuje mi się kilka wydatków w tym jeden spory tak więc nie mogę sobie pozwolić na tego typu wyjazdy

Opublikowano

zróbmy listę będzie najprościej jutro dorzucę screen jak tam dotrzeć

Opublikowano

cysiu i co z screenem :tongue4:?

coś nas mało chetnych..

ustalamy minimalną ilość osob i jak nie bedzie tyle to nei robimy spota czy bez względu na ilość osob chetni sie spotykają ? ja na 100% pojade ale miło by było jak by wpadlo chociaz z 5 aut oprócz mnie :gwizdanie:

Opublikowano

0812fba53cfb5142m.jpg

MAM NADZIEJE ŻE WYSTARCZAJĄCO CZYTELNE TO JAK ZBIERAĆ SIĘ I DAWAĆ SZYBKO ZNAĆ ŻEBY NIE BYŁO ŻE JA I SPIIDY SIĘ TYLKO POJAWIMY :evil: