Opublikowano 15 Grudnia 201114 l Spot 18.12.2011 godzina 13:00 miejsce : chętni: - Cysiu - spiidy - - - kopiowac i dopisywać się
Opublikowano 16 Grudnia 201114 l chętni: - Cysiu - spiidy -Kazikboy -konrad_a4 - - kopiowac i dopisywać się
Opublikowano 16 Grudnia 201114 l chętni: (sugeruję aby na liste wpisywali się pewniacy) - Cysiu - spiidy -Kazikboy -konrad_a4 -nESFc - kopiowac i dopisywać się
Opublikowano 17 Grudnia 201114 l dobre pytanie.. kurde w pogodzie mówili ze jutro ma padac jak dzis ;/ jak bedzie padało to nie ma sensu jechac ehh oby pogoda byla dobra
Opublikowano 17 Grudnia 201114 l Panowie pogoda na jutro: http://meteo.icm.edu.pl/ Polecam stronkę. Ma padać więc nici z ogniska
Opublikowano 17 Grudnia 201114 l to co robimy? bo dwóch kolegów moich z audi a4 jakby coś sie działo to by ze mną podjechało..... Myślę że albo opcja chociwel + grill albo może dziewoklicz :>:>:>:>
Opublikowano 17 Grudnia 201114 l CORNEK ale ma padać może pod dach podskoczym na Cerfa ???? tak gdzieś koło 15tej ???
Opublikowano 17 Grudnia 201114 l ja sie pisze tylko na chociwlu bo szczecin to drugie tyle drogi jak dla mnie a jesli bedzie padac to niema sensu
Opublikowano 18 Grudnia 201114 l no to Pany ustalcie, czy jest spot na chociwlu, czy na kerfie, czy jak w koncu ? Ja wiem jedno.. do poludnia musze wytrzezwiec..
Opublikowano 18 Grudnia 201114 l wczoraj o tej porze nie padalo ja tam jade na chociwel tak czy siak bo nie ma zadnej decyzji a tam mozna cos ustalic wrazie co
Opublikowano 18 Grudnia 201114 l a tam na chociwlu są budki z daszkiem czy tylko ławeczki z miejscem na ognicho ? bo kurde jak tylko lawki i ciagle pada to nie ma sensu bo sie nawet ognicho nie utrzyma o ile sie odpali i w takim przypadku bym był za przełożeniem miejsca spota gdzies gdzie taki daszek jest lub przelozeniem spota na inny dzien jak bedzie sucho lub snieg..
Opublikowano 18 Grudnia 201114 l a moze tutaj http://www.panoramio.com/photo/41687858 ? ale faktycznie jak ma padać to nie wiem, czy jest sens jechac
Opublikowano 18 Grudnia 201114 l ja proponuje spota odwołac bo pogoda niewyglada jak by chciała się zmienic , trzeba tylko powiadomic jakos wsystkich którzy sie wpisali na liste zeby nikt nie jechal bez sensu a kolejnego spota ustalimy jak juz bedzie snieg lub ladniejsza pogoda moze miedzy swietami.. lub rzeczywiście jakoś pózniej np na parkingu carefura .. ps. jak by coś z tym parkingiem wypaliło to poprosze o info na 531000561 bo nie wiem czy bede na kompie nonstop..
Opublikowano 18 Grudnia 201114 l dziś to już chyba nie ale niezależnie czy deszcz czy nie to na Kluczewie są hangary po samolotach tam równolegle go głównego pasa i tam można do jednego śmiało wejść, zrobić ognicho i nie pada na głowe i nie wieje a samochody stoją sobie przed wejściem kulturalnie......
Opublikowano 18 Grudnia 201114 l bylem od 13.06 do 13.46 ;p i zaledwie kilka kropli bylo przez ulamek sekundy trzeba cos ustalic tak aby nic nie moglo przeszkodzic
Opublikowano 18 Grudnia 201114 l jestem za tu trudno bylo ocenic pogode wiec mnie nie bylo a ja z dziewczyna pisze sie na spota z jakims ogniskiem i w sumie to mmozna poczekac na snieg aczkolwiek jak narazie sie na zime nie zapowiada takze nie wiem jak to bedzie a na przyszlosc to na chociwlu budek niem tylko lawki i jakas miejscowka na ognicho(grilla)