Opublikowano 25 Lipca 201412 l Jedzie ktos z Goleniowa bodz Nowogardu bo chcial bym sie dolaczyc ---------- Post dopisany at 16:35 ---------- Poprzedni post napisany at 16:34 ---------- Jedzie ktos z Nowogardu bądź z Goleniowa chcial bym sie dolaczyc
Opublikowano 26 Lipca 201412 l A gdzie o czym mowa Wysłane z mojego "I"kalkulatora:))) za pomoca guzika i po łączach GSM
Opublikowano 26 Lipca 201412 l ...Szczecin się wybiera. Jedziemy jakoś paczką, czy na miejscu się spotkamy?? Jakaś konkretna godzina co do spotkania?? Dobrze by było się jakoś oflagować co by reszta audi maniaków mogła nas znaleźć.
Opublikowano 26 Lipca 201412 l Nie za późno?? Dla Szczecina proponuje spotkać się o 10:00 na Struga a raczej na równoległej do Struga na pargingu naprzeciwko reala. Chyba wiecie o co chodzi Kto się pisze jak by co by wiedzieć na kogo czekać?
Opublikowano 26 Lipca 201412 l Martinez bede czekal na lidlu tylko na ktora godzine ? Ja też bym poleciał... Może 11 na orlenie w maszewixie??
Opublikowano 26 Lipca 201412 l Nie za późno??Dla Szczecina proponuje spotkać się o 10:00 na Struga a raczej na równoległej do Struga na pargingu naprzeciwko reala. Chyba wiecie o co chodzi Kto się pisze jak by co by wiedzieć na kogo czekać? A ja jak na złość mam jutro urodziny teścia na 12 Wysłane z mojego "I"kalkulatora:))) za pomoca guzika i po łączach GSM
Opublikowano 26 Lipca 201412 l hmmm ... ja wybieram się na ok 12:00. O 11:00 planujemy wyjazd. Zabierze się ze mną mój brat Mercedesem W124 (fuuuj )
Opublikowano 27 Lipca 201412 l Ja wyjeżdżam z bratem z Gumieniec z nastawieniem już na cel Kluczewo. Jakby co to po drodze możemy się gdzieś zgarnąć. Nie za bardzo tylko wiem na którym Lidlu Martinez chciał się ustawić.
Opublikowano 27 Lipca 201412 l Ja z Wilczej wylatuje będę jechał Trasą Zamkową a Wy pewnie Wyszyńskiego. Można by było się spotkać na stacji Neste naprzeciwko Basenu Górniczego lub dalej na Statoilu. Oni się ustawiają w Nowogardzie lub Goleniowie w każdym razie nie w Szczecinie.
Opublikowano 27 Lipca 201412 l Taaaak nowogard ale możecie poczekac na nas przed wjazdem na płytę lotniska to razem sie ustawimy