Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o 12 na Dziewokliczu. I każdy sobie przynosi to co chce do jedzenia, bo grill i reszta będzie.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 179,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja juz zaopatrzony i gotowy

Opublikowano

No i po herbacie. Wszedlem na forum kolo 14 bo sadzilem ze grill bedzie w granicach godz 16, a tu lipa bo doczytalem ze o 12. Ominela mnie wyzerka :disgust:. Mam nadzieje ze nastepnym razem nie ominie mnie padlinka.

A tak wogole to ile ludkow bylo??

Opublikowano

nie wiem jak ty to czytasz hehe jak od poczatku sie umawialismy na 11ta 12ta ludkow bylo 9 czyli ekipa niezawodna

Opublikowano

Złoty medal dla Cornka który sie nie deklaruje ale zawsze jak jest mozliwosc to wpadnie. A reszta ekipy ze Szczecina hmm no sry ale mała plama :rolleyes:

Opublikowano
:kox: mala? :mysli: chyba malo napisane
Opublikowano

Moze jakis spot bezposrednio w Szczecinie w centrum, a nie gdzies po wioskach/lotniskach/zlotach ? Ja np. chetnie bym sie spotkal na Wałach Chrobrego na godzinke, poltorej, bez robienia kilometrow gdzies po wojewodztwie ;]

Opublikowano

Dziewoklicz to jakie to kilometry :)???

Opublikowano

dokładnie pod nosem co trochę coś jest i jeszcze narzekają a co my marcinie mamy powiedzieć :D

Opublikowano

Oj Cysiu:) My to wogole nie mamy prawa narzekac:) w sumie mamy tylko 64-70km do Szczecina:)koledzy najchetniej to by chyba chcieli zeby spoty odbywaly sie pod ich domami haha:)

Opublikowano

otoz to a jak zlot na insku to wszyscy musza dojechac i jest sprawiedliwie jak dla mnie a jak jest w szcz to frekfencja itak kiepska na ogol

Opublikowano

Cysiu spoko teraz Insko tez bedzie. Bylo tam extra i chcemy powtorke tak jak i z Reczem. W sumie z wszystkich tych imprez Insko bylo najciekawsze kurde nad woda grilek,opalanie sie i leniuchowanie tak wiec teraz tez tak zrobimy. Ja juz po zabiegu. Jest git poza tym ze nie czuje jaj i nic ponizej pepka

Opublikowano

tylko tam wyrka nie sfajdaj bo będzie lipa :D:kox:

Opublikowano

:)mam nadzieje ze zwieracze wytrzymaja:)

Opublikowano

Fakt dalem ciala, przyznaje, ale mam nadzieje ze next time bede czesciej odwiedzal forum odnosnie ustalanych terminow zlotow.

A moze by tak zlocik na walach w pierwsza niedziele kwietnia na kostce brukowej, (jak to pierwotnie bylo ustalane)

Co cala reszta ludkow na to??

Opublikowano

ja proponuje zrobic cos w czerwcu bo do kwietnia trzeba czekac rok:d

Opublikowano

dokladnie akurat na pierwsza niedziele miasiaca bede w kraju :)

ps. ma ktos moze blok V6 albo V8 i 4 tloczki do niego ?? :)

Opublikowano

Kazik ja mam V6 ale wiem co knujesz ja tez sobie stolik robie:)

Opublikowano

haha widze popularny jest stoliczek :D

wogole zajumali mi 3 felgi w nocy ;/ 18cala BBS wlam mialem na podworko ;/ a 4 mi zostala bo u przyjaciela lezy co za idiotyzm brac 3 felgi ;(

Opublikowano

Wspolczuje,lajzy mi tez kiedys wlam zrobili do garazu, od tamtej pory bassebala woze i czekam na kasek ktoremu kolana przetrace grrrr nie nawidze zlodziejstwa