Opublikowano 7 Maja 201115 l pewnie że przyjmiemy im więcej nas tym lepiej ale jak narazie to spoty jakoś ucichły musisz śmiało śledzić ten wątek żeby się dowiedzieć co i jak ale witamy w naszym gronie
Opublikowano 7 Maja 201115 l Witamy Generalnie można by było z reaktywować spoty na wałach kto był by chętny żeby się w najbliższym czasie spotkać??
Opublikowano 7 Maja 201115 l no ja to tak jak już pisałem w tygodniu owszem ale w niedziele to raczej nie specjalnie chce mi sie dyga taki kawałek tak że odpadam
Opublikowano 7 Maja 201115 l Macieju a jak tam wygląda sprawa poligonu za Reczem czy tam w tych okolicach tam jest fajna miejscówka wtedy zlocik był wyczesany ja proponuje zebrać się grupka i tam polecieć można nawet zostać na noc rozbić jakieś kilka namiotów wtedy można by się nawet skosztować jakiś %
Opublikowano 7 Maja 201115 l Ja odpadam jesli chodzi o wyjazdy nocne. Przynajmniej na razie. Ale na waly bym byl chetny. Nie koniecznie w Niedziele. Byle pod wieczor
Opublikowano 7 Maja 201115 l jeżeli chodzi o miejscówkę za Reczem to tylko zbieramy ekipe i jedziemy tam miejsce jest ogólno dostępne dla wszystkich a na wały można by zorganizować jakoś spocik czemu by nie
Opublikowano 8 Maja 201115 l Ja bedac w szczecinie nie ma problemu z walami. Jesli chodzi o Recz tak samo ale mozba tez zrobic na tej miejscowce o ktorej Cor72z pisal w tej dolinie kolo Szczeta.[br]Dopisany: 07 Maj 2011, 19:05_________________________________________________To jak robimy spota w szcz z grillem?piekna pogoda
Opublikowano 8 Maja 201115 l Martinez tutaj z tugodnia na tydzien nic sie nie da zrobic a ty z godziny na godzine bys chcial ;P??
Opublikowano 8 Maja 201115 l ma ktoś u was niebieski B7 avant??? Widziałem dziś na 7emce do do Gdańska
Opublikowano 8 Maja 201115 l Kurde panowie bylem dzis na Dziewokliczu i wiem ze tam mozemy spokojnie zrobic spota,duzy parking,parkujemy furki w koleczko w centrum grillek i jazda. Fajna miejscowka pod mostem przy wodzie. Bardzo mi sie tam podoba ze wzgledu na duzy parking. Po prostu musimy tam spota trzasnac. To kiedy?
Opublikowano 8 Maja 201115 l ja jestem za panie i panowie [br]Dopisany: 08 Maj 2011, 22:14_________________________________________________można się ugadać za tydzień
Opublikowano 8 Maja 201115 l No i elegancko. Jak juz stargard z nowogardem chca spota w szczecinie to trzeba cos splodzic;)
Opublikowano 8 Maja 201115 l no to... 1. Maciej8891 & Sara 2. Martinez1980 & Kate kto jeszcze jest chętny ?
Opublikowano 9 Maja 201115 l Dzinedoberek, dawno mnie tu nie bylo. Kroi sie jakis spocik czy tak nie bardzo??