arekkruk Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Trzeba by przedstawić moja A4... Kupiona całkiem niedawno, jakieś 2 tygodnie temu... Trochę danych: 1.9 TDI, 110 KM el. szyby przód, el. szyberdach, ABS... Czyli taki standardzik... Niestety modyfikacje typu większe felgi czy obniżenie zawieszenia nie wchodzą w grę, gdyż auto musi też na siebie i na mnie zarabiać... Na wstępie parę fotek: 1. Z takimi chromami już kupiłem, ale trzeba je wyrzucić bo lusterka powinny być elektr., a jakiś inteligent zamontował manuale, 2. Felgi jeszcze nie czyszczone...
Góral.tz Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 tez kiedyś białas mi sie podobał :naughty: wrzuć foty ze środka tak to autko ok a z tymi modami to tak jak u mnie przede wszystkim wół roboczy :good:
Kolkov Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 cuś małe te foteczki i w ogóle jakoś ich mało ale widać że lusterka są do wyjeb...
arekkruk Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 cuś małe te foteczki i w ogóle jakoś ich mało Foteczek będzie więcej trochę później... Trzeba było ją przygotować do pracy więc tylko na razie tyle...
Pulpit Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 można by jeszcze zdjęcia środka dorzucić biały fajnie wygląda no i lusterka chyba długo nie pojeżdżą?
Kolkov Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Trzeba było ją przygotować do pracy więc tylko na razie tyle... a jak będzie pracowała jeśli można wiedzieć :?: bo wiesz moja ma taką fuchę że wozi moje dupsko do pracy, jakieś 140km dziennie i odkąd zamontowałem 1BE, wozi mnie znacznie lepiej, szczególnie na zakrętach
arekkruk Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 Trzeba było ją przygotować do pracy więc tylko na razie tyle... a jak będzie pracowała jeśli można wiedzieć :?: Można, można... Ta sztuka jest moim biurem, transportem itp... Taxi Driver jestem...
Kolkov Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ta sztuka jest moim biurem, transportem itp... Taxi Driver jestem... spokojnie 1BE możesz montować do tego ori 16'', a z czasem pomyśl nad zmianą lampek z przodu na poliftowe dodatkowo możesz ulżyć turbinie i wyjeb... katalizator, zakleić egr, itp. z resztą poczytasz troszkę forum to coś wyrezasz
mrogal Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Trzeba było ją przygotować do pracy więc tylko na razie tyle... a jak będzie pracowała jeśli można wiedzieć :?: Można, można... Ta sztuka jest moim biurem, transportem itp... Taxi Driver jestem... to wpolczuje pasazerom B5 tighter than your girlfriend
bert851 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Fajna niuńka widze siostra bliźniaczka mojej niuni tyle ze moja bez relingow.... gratuluje zakupu i bezawaryjnej szeroskosci!!! A żeby słuzyła.... amen
pablo_ua4 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 kolorek cud malina normalnie ja chciałem taki ale troszku inny mi sie trafił
arekkruk Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2010 No ja chciałem najlepiej właśnie taką... A chciałem jeszcze obejrzeć przed kupnem czerwonego sedanika... Ale ktoś mi sprzątnął sprzed nosa... Ale nie żałuje... :) :>
pablo_ua4 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 szkoda że nie chcesz modzić nic bo przy białym kolorku dużo fajnego można zrobić
arekkruk Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2010 Wiesz Pablo... Chcieć a móc, to jest różnica... Niekiedy p klienta trzeba na takie wertepy wjechać, że szkoda np felg czy zawieszenia... Nawet w niektórych przypadkach przydałaby się terenówka z prawdziwego zdarzenia... Ale wnętrze i moc... Hmmm... Nad tym można pomyśleć... Ale wszystko ze spokojem i w swoim czasie... W końcu najpierw trzeba zawsze zapłacić "państwu" haracze wszelkiego rodzaju...
ispee Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 hmmm... ładna... taka trochę podobna do..... mojej ?
Rekomendowane odpowiedzi