bushi Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Opublikowano 1 Lipca 2006 A czyałem że byłeś pod wrazeniem 1,8T + gaz hmmm i kto to piszę czołowy TDI-maniak hheh rzezywiście musiało odchodzić ze tak pozytywnie się o tym Turbo wypowiedziałeś. POzdro
Gość Murzyn Opublikowano 1 Lipca 2006 Opublikowano 1 Lipca 2006 A czyałem że byłeś pod wrazeniem 1,8T + gaz hmmm i kto to piszę czołowy TDI-maniak hheh rzezywiście musiało odchodzić ze tak pozytywnie się o tym Turbo wypowiedziałeś. POzdro oczywiscie ze bylem pod wrazeniem...sczegolnie w polaczeniu z LPG (mocy nie tracilo tylko cos turbawka mniej rownomiernie pracowlala-minimalne roznice,prawie nie do wychwycenia...ale pod jakim wrazeniem zawiechy bylem :D:D:D
bushi Opublikowano 2 Lipca 2006 Autor Opublikowano 2 Lipca 2006 A na czym "stała"????? amorki i sprężynki + fele odpowiednie????
Gość Murzyn Opublikowano 2 Lipca 2006 Opublikowano 2 Lipca 2006 fele 17 + twardsze sprezyny+mocniejsze amory (kolega szczegolow nie znal bo takie kupil ale ma sie dowiedziec, bo wg mnie to optimum do A4) cos z H&R
bushi Opublikowano 2 Lipca 2006 Autor Opublikowano 2 Lipca 2006 Wooow pozazdrościć niech moc 4 pierścieni będzie z nim
Gość rob Opublikowano 2 Lipca 2006 Opublikowano 2 Lipca 2006 Murzyn szkoda że nie myknołeś moim,było by więcej danych
Rekomendowane odpowiedzi