Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Światła do jazdy dziennej Philips LED Daytime Lights

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dsc0135zz.jpg

A myślałeś o innych miejscach do montażu...?

np. nielakierowna dokładka przedniego zderzaka :cool1:

Dla mnie kicha :thumbdown: gdyby halogenów nie było to ok ale tu jest zbyt wiele elementów w zderzaku.

Bo widzisz...

myślałem o day-led'ach tylko chciałem je "ukryć" ZA plastikiem, który jest w/w dokładką zderzaka...

Myślę, że efekt byłby niezły, tylko że te kratki rochę się u mnie różnią - to chyba przez dolot do IC[br]Dopisany: 17 Lipiec 2010, 01:33_________________________________________________BTW:

Mi zależało na wizerunku mojego auta w lusterku auta jadącego przede mną...

a nie na typowych światłach dziennych

:cool1:

Opublikowano

Ile zapłaciłeś Grześku?

Opublikowano

ja tego nie kupię bo... zasłania wejście do IC no i wygląda dla większości osób jak taśma led za 5zł

Opublikowano

ja tego nie kupię bo... zasłania wejście do IC

Zatem trzeba wywalić IC :kox:

Opublikowano

te tak nie wygadaja swieca mocno

Ale mają kształt tego g... z allegro. W ogóle światła do jazdy dziennej w starej budzie b5 wyglądają szpetnie.

Opublikowano

Lepiej już szpanować zenonami w soczewkach? :wink4:

Opublikowano

Lepiej już szpanować zenonami w soczewkach? :wink4:

Raczej lansować :decayed: bo szpan to chwalenie się tandetą.

Szpanować to można światłami do jazdy dziennej :naughty:

Opublikowano

OK, niech będzie lansować :naughty: U mnie po mieście jeździ na taxie peugeot 406, taki jak w Taxi 2 i wali po oczach tymi swoimi 12000K z fabrycznych reflektorów na H7 - to jest pewnie szpan? :)

Opublikowano

OK, niech będzie lansować :naughty: U mnie po mieście jeździ na taxie peugeot 406, taki jak w Taxi 2 i wali po oczach tymi swoimi 12000K z fabrycznych reflektorów na H7 - to jest pewnie szpan? :)

To pewnie debil :wink4:

U mnie w okolicy też jeździła taksówka na hidach 12000k ale w lampach lustrach bo to było stare audi 80.

Dobra koniec OT.

Opublikowano

Chyba większości z Was pomyliła się marka, może co niektórzy zastanowią się na BMW. Tam macie pełen lans i szpan. Jeszcze tuba w bagażniku tak żeby rdza odpadała i będzie OK :good:

Jeżeli już to halogeny wolałbym przerobić żeby się świeciły jako światła do jazdy dziennej, a jak ktoś nie ma to założyć. [br]Dopisany: 21 Lipiec 2010, 14:38_________________________________________________Sorrki jak ktoś został urażony.

Opublikowano

każdy ma to co lubi ja tez mysałem że większy szał zrobią no ale jak juz sa to niech zostana :polew:

a HID-y juz są dawno :decayed:

Opublikowano

Szkoda że firmy takie jak bodaj Depo czy Inpro nie robią takich lampek jak ma w ofercie Sonar - na wzór R8. To g... sonarowskie strach kupować chociaż sam wygląd jako taki ma niezły moim zdaniem.

Opublikowano

ledy z S6 jedyne słuszne moim zdaniem i takowe posiadam, nie uważam, że to wiocha jeśli napierdzielają tak mocno, że spełniają swoje zadanie, a i charakterku dodają autku, te Philipsa jak dla mnie trochę maciupkie i słabo świecą mimo wszystko

Opublikowano

ledy z S6 jedyne słuszne moim zdaniem i takowe posiadam, nie uważam, że to wiocha jeśli napierdzielają tak mocno, że spełniają swoje zadanie, a i charakterku dodają autku, te Philipsa jak dla mnie trochę maciupkie i słabo świecą mimo wszystko

Ledy z S6 to zupełnie inna klasa :kox:

Opublikowano

ostatnio kupiłem te lampkli i powiem że swiecą fajnie :good:

grzechu to robimy spota 29, i muszę oglądnąć na żywo, ja szukam ori halogenów teraz, ledy jakie by nie były jakoś mi do B5 nie pasują :gwizdanie:

Opublikowano

ostatnio kupiłem te lampkli i powiem że swiecą fajnie :good:

grzechu to robimy spota 29, i muszę oglądnąć na żywo, ja szukam ori halogenów teraz, ledy jakie by nie były jakoś mi do B5 nie pasują :gwizdanie:

małe troche nop ale zycie :przebiegly:

Opublikowano

Ledy z S6 to zupełnie inna klasa :kox:

ale jak się dobrze poszuka to podobna kasa :naughty: się nawet zrymowało do Twojej wypowiedzi :decayed: