Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Co to za pakiet ? Czy to jakiś model s-line ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co to jest za pakiet, czy to jakaś wersja s-line, widziałem może ze 2 auta z takim pakietem, zastanawiam sie nad tym autkiem tylko chciałbym wiedzieć czy to orginał czy ktoś coś przerabiał, dziękuję i pozdrawiam :)

1JKroJ.jpg

DEbA9.jpg

Opublikowano

MS DESIGN :wink4:

Opublikowano

wrclaguna będzie wiedział na bank....wydaje mi się że to pakiet MS dizajn....hihi :) (no yyk mnie wyprzedził)

Opublikowano
  • Autor

No właśnie wydawał mi się ciut za bardzo przesadzony jak na s-line, i w razie jakiegoś bum raczej nie do osiągnięcia te części, ewentualnie pewnie po kosmicznych cenach, dzięki panowie :) a powiedzcie mi czy można do zwykłego b6 avant dokupić dokładke zderzaka tylnego oraz lotke s-line ?? widziałem na ebayu przód około 300 euro i boczne dolne listwy też za ok 300 euro a nie widziałem tyłu a spoilerek dachowy w orginale gdzies mi sie obiło o uszy że około 1000 zł, bardzo mi sie podoba ten pakiet niestety mało autek z nim :(

Opublikowano

za granicą ten pakiet nazywa sie VOTEX...w serwisie można to dostać bez problemu...tył ok 1800zł a przód jakieś 1700zł ale ori przedni do zdania na zamiane heheheh...kopara mi opadła heehh

Opublikowano
  • Autor

Votex, coś mi to mówi, wcześniej miałem golfa 3 i na forum czasem gdzieś mi sie ta nazwa przewineła :) ale votex to dobra firma raczej, a powiedzcie mi jeszcze bo nie chce nowego wątku zakładać, czy jak mam zwykły zderzak najzwyklejszy z przodu z niepolakierowanym dołem, to czy moge zamontować takie coś, czy góre zderzaka tez potrzebuje inną ??

http://cgi.ebay.de/Audi-A4-8E-B6-S-Line-Spoiler-Stossstange-Gitter-SET-OEM_W0QQitemZ380192425991QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubehör?hash=item58853c0807

Opublikowano

Idzie założyć tylko mała przeróbka jest potrzebna tak jak napisał kolega wyżej. Zrobiło juz to kilka a może nawet kilkadziesiąt osób na forum. Ja też się za to zabieram i dokładke juz mam leżeć w domu w PL :) czeka na mój powrót i montaż :kox:

Opublikowano
  • Autor

No a co z kratkami, nie można zastosować tych orginalnych, na fotkach jest pokazana siatka :cool1:

Opublikowano

No a co z kratkami, nie można zastosować tych orginalnych, na fotkach jest pokazana siatka :cool1:

Na fotkach jest pokazana siatka bo kolo z niemiec miał chyba mały budżet i zastosował półśrodki czyli siatke bo ori kratki w ASO kosztuja 95zł sztuka a gril 455zł.

Oryginalne od zwykłego zderzaka nie pasują jeśli o to pytasz.

Opublikowano

a najważniejsze to ile chcesz na to wydać?bo jak chcesz jak najtaniej to go przerobić ale widziałem już takie coś i niby trzeba sie pobawić żeby to wszystko dobrze spasowało....chyba że kupisz od razu cały zderzak s-line...tylko pomalować i gotowe...ceny wahają sie od 1000zł tak do 1500 za kompletny zderzak

Opublikowano

ceny wahają sie od 1000zł tak do 1500 za kompletny zderzak

chciałbym zeby kosztował kompletny zderzak s-line 1000zł :gwizdanie:

Na ebay-u chodzi kompletny za 365 funtów czyli jakieś 1650zł a na allegro żadnego nie widziałem.

Dokładki z kratkami za 220 funtów czyli 990zł

Mnie sama dokładka kosztowała 320zł (NOWA od kolegi czaki22 z forum) nawet jest w kolorze mojego autka :notworthy:

kratki 2 x 95zł

gril dolny 455zł

To juz jest 965zł pozostaje teraz tylko rezać :ad: a dla kogoś kto to lubi nie będzie dużo problemu.

Wiadomo, że można wyrwac to wszystko taniej bo są na forum osoby które wyrwały dokładke za jakieś 120zł i kratki boczne za drugie tyle ale gril już trzeba kupić w ASO bo jest nie spotykany na allegro. Ja niestety nie mam czasu na śledzenie aukcji 24/h więc kupiłem co było a i tak jest dużo taniej niż cały zderzak.

Jak dla mnie nie kalkulije się kupić całego zderzaka bo to za drogi koszt, lepiej zbierać/szukać części a potem rezać.