Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Zmieniarka - audi A4 B6 - czy są kable?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

stałem się posiadaczem Audi A4 B6 Avant z 2002 roku. W środku jest radio Audi Chorus. Chciałbym dołożyć do niego zmieniarkę ale nigdzie nie mogę znaleźć kabli do podłączenia, czy są one pociągnięte fabrycznie ? jeśli tak to gdzie ? A jeśli nie to jak najlepiej je pociągnąć do bagażnika?

Opublikowano

najlepiej pociągnij do schowka pasażera ja tak mam i nie muszę latać co chwilę do kufra.

Opublikowano

najlepiej załóż sobie cos takiego masz od razu zmieniarkę mp3 z pen drive i zestaw głośno mówiący z głośników samochodu http://www.allegro.pl/item888610258_blaupunkt_interface_bluetooth_usb_audi_vw_ford.html :kox:

masz to? na jakiej zasadzie steruje się mp3? z radia czy to urządzenie ma jakiś panel? :mysli:

Opublikowano

wszystkim sterujesz z orgi radia :kox: a pendriva masz na kabelku w schowku :naughty: a przycisk do odbierania i kończenia rozmów tel umieszczasz tam gdzie chcesz na daniach montuje to u ciebie :kox:

Opublikowano
  • Autor

Panowie ale czy seryjnie w bagażniku lub w innym miejscu w samochodzie są pociągnięte kable do zmieniarki?

Mam w domu 3 zmieniarki, ale nie wiem gdzie mogę je podłączyć?

Opublikowano

Panowie ale czy seryjnie w bagażniku lub w innym miejscu w samochodzie są pociągnięte kable do zmieniarki?

Mam w domu 3 zmieniarki, ale nie wiem gdzie mogę je podłączyć?

Podaj kolego VIN auta to sprawdzę w Etce czy masz bądź miałeś fabrycznie wiązkę zmieniarki.

Opublikowano

Podepnę się pod temat żeby nie zakładać nowego.

Mam w schowku miejsce na zmieniarkę, ale jak kupowałem auto to jej nie było ( podobno została skradziona ). W związku z tym, iż przymierzam się do montażu RNS-E to chciałbym mieć też zmieniarkę. Czy ta z B7 podejdzie do B6? Np taka -> http://moto.allegro.pl/item876482373_zmieniarka_8e0_035_111_d_audi_a4_2007.html ?

Opublikowano
  • Autor

Panowie już wiem, że powinienem mieć kable do zmieniarki w lewym schowku w bagażniku. Wie ktoś jak rozebrać tapicerkę z lewej strony i dostać sie do tego kabla?

Pozdrawiam

Opublikowano
:szukaj: na forum ale to jest banalnie proste nie trzeba szukać pomocy tylko zerknąć do bagażnika śrubki sa w miarę widocznych miejscach :decayed: